Windows 7 5.1 Sorunu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoNqInG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LoNqInG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaslar Windows 7 ultimate yükledim genius 5.1 ses sitemimde sadece 1 bas ve 1 hoparlorum çalısıyor diğerleri çalışmıyor Ses ayarlarından Çevre Hoparlor ayarlarından Geneli seçiyorum ses yankı yapıyor . Ben müziği açtığımda Her kolondan aynı sesin çıkmasını istiyorum Nasıl yapabilirim? Cevabınızı Bekliyorum ...:confused1:

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
windows 7 için ses sürücüsü indirdinizmi ?

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
analog 5+1 kullanıyorsan mikrofonu kapatmayı dene

LoNqInG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet windows 7 için ses sürücüsü yükledim otomatik yükledi ama silip 7 için yükledim yine aynı sorun . Mikrofonu Kapattım yine aynı Sorun . :S

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
otomatik yükledi dediğin driver olabilir mi acaba??? bende de vardı aynı sorun anakart cdsinin içinden yükledim sürücü yazılımını hallettim...

LoNqInG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
otomatk yüklediğini silip googledan windows 7 için realtek drver buldum ama yine aynı sorunu verdi :S

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bilgisayarınız 5+1 destekliyor muydu?

LoNqInG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet destekliyor. Xp de hepsi çalışıyordu . Realtek Panelden Kontrol yapıyorum hepşi çalışıyor şuan ama müzik açınca sadece bas ve 1 hoparlor çalıyor

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ses denetim ayarlarından hoparlör yapılandırmasını yaptınız mı? 5+1 seçeneğini göstermeniz gerekiyor!

LoNqInG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet onuda yaptım sına dım bütün hoparlorler çalısıyor :S ama müzik açılınca yok :S

bortu2

Asistan
Reaksiyon puanı
7
evet onuda yaptım sına dım bütün hoparlorler çalısıyor :S ama müzik açılınca yok :S

ah be arkadasım madem sınayınca calıyor winampla yada windows media ile acıyosan değiştir başka bir programla aç şarkını

normaldede win7dede ben Aimp2 kullanıyorum tavsiye ederim(ayrıca beleş :D)

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Benim pc 2+1'i desteklediği halde 5+1 kullanıyorum ve dağıtıcı kablosu ile hepsinden net ses alıyorum. Sende durum farklı XP'de çalışıyor diyorsun ama Windows 7'de sorun var diyorsun...

Ses kartı sürücünü kaldırıp normal Windows 7'nin tanıdığı standart ses kartı sürücünü kullanarak dene bakalım. Yapman gereken yüklediğin ses kartı sürücüsünü kaldırıp sistemi yeniden başlatıp durumu gözden geçirmen olacak. Sonuca bir bak bakalım.

Biliyorsun bu tip sorunların birden fazla nedenleri olduğu için bildiğim yolları sana tavsiye ediyorum. Sonuca ulaşabilmek için denemekte fayda var.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Player'ın ayarlarında sorun var. Aksi taktirde sınama yapınca çalışmaz.

LoNqInG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim pc 2+1'i desteklediği halde 5+1 kullanıyorum ve dağıtıcı kablosu ile hepsinden net ses alıyorum. Sende durum farklı XP'de çalışıyor diyorsun ama Windows 7'de sorun var diyorsun...

Ses kartı sürücünü kaldırıp normal Windows 7'nin tanıdığı standart ses kartı sürücünü kullanarak dene bakalım. Yapman gereken yüklediğin ses kartı sürücüsünü kaldırıp sistemi yeniden başlatıp durumu gözden geçirmen olacak. Sonuca bir bak bakalım.

Biliyorsun bu tip sorunların birden fazla nedenleri olduğu için bildiğim yolları sana tavsiye ediyorum. Sonuca ulaşabilmek için denemekte fayda var.

Onu da denedeim. Olmadı . Ayrıca Başka Müzik çalarlarda da aynı sorunu yapıyor . Diğer Kolonları Çalıstırabilmem için çevre efektini açmam Gerekiyor . Oda Kötü Ses Çıkartıyor :S