Warrior_1905
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 174
MacOS'a benziyor. Hiç sevemedim kendisini. Görev çubuğunun ortalanması daha da üzdü beni. Ana sürüm gelsin de öyle bir daha bakalım.
Deepin, MacOS, ChromeOS, Win10 bileşkesi gibi.Kardeşler bana biraz Deepin OS'u andırıyor. Pencereleri falan, simgeleri...
İşletim sistemlerinin Frankenstein'ı.Deepin, MacOS, ChromeOS, Win10 bileşkesi gibi.
Ben şimdi yükledim. Çok güzelmiş .İlk günün sonunda barajı rahatça geçti...
Bizde hile yok, hilaf da yok:
Ekli dosyayı görüntüle 156482
Hız için de bir anket açarız @phanmetal
İlk mesajdaki ekran görüntüsü yenilendi. Gerçek sistem görüntüsü eklendi. İstenilen bilgi veya görüntü olursa ekleriz.
90+2 de bir itiraf daha geldi @phanmetal' den. Tebrik ederim dostum, mertlik budur.Ben şimdi yükledim. Çok güzelmiş .
Lakin bir sürü hesap açmak zorunda kaldım. Bu biraz can sıkıntısı. Upgrade yapayım Windows 10'un üstüne. Belki hesap açmam.90+2 de bir itiraf daha geldi @phanmetal' den. Tebrik ederim dostum, mertlik budur.
"Her yeni eskir" denilmiş..Lakin bir sürü hesap açmak zorunda kaldım. Bu biraz can sıkıntısı. Upgrade yapayım Windows 10'un üstüne. Belki hesap açmam.
Bir de Windows 10'un eskimiş olmasına alışamadım. Çok zor zamanlar geçiriyorum .
Zaten deneysel kullanımlar ve yenilikleri/hataları görmek dışında bir amaç için yüklenmesi ve kullanılması önerilmez. Özellikle iş/üretim bilgisayarları ve günlük kullanılan bilgisayarlarda yüklenmesi ve kullanılması yüksek riskler taşımakta..Daha kötü bu hali. İyice çıksın, kullanırım ben.
Biraz inceledim bayağı ağır hizmetleri var bellek kullanımı yüzde 20'lere vuruyordu.
Bilgisayarım kastığını hissediyordum.
Hayır.Görev çubuğunun büyük durması dışında güzel duruyor.