tpm açmadan win 11 orijinal yüklenmez kankamTPM 2.0 açmamandan kaynaklanıyor.
Pardon kafam karışmış, secure boot açmanız gerekiyor.tpm açmadan win 11 orijinal yüklenmez kankam
bende tam onu yazcaktımtpm açmadan win 11 orijinal yüklenmez kankam
Hallettim akşam 2 saat uğraş sonrası. Csm support açıkmış o açık olunca secure boot kapanıyormuş. Şimdi de biosa girilmiyor girişte ekran çok hızlı geçiyor shift yeniden başlat taktiği ile giriyorum bu konuda bilgin varmı ?Pardon kafam karışmış, secure boot açmanız gerekiyor.
Bende YPM 2.0 yok ve BIOS'dan frTPM diye bir şey açmıştım sonra Windows Update bildirimi gelmişti ve Windows 11'i yüklemiştim. Lütfen bilmeden konuşmayalım.tpm açmadan win 11 orijinal yüklenmez kankam
Secure boot aç düzeliyor hallettimBende YPM 2.0 yok ve BIOS'dan frTPM diye bir şey açmıştım sonra Windows Update bildirimi gelmişti ve Windows 11'i yüklemiştim. Lütfen bilmeden konuşmayalım.
edit: Ve Windows 11'e geçiş yaptıktan sonra bende TPM2.0 hatası almıştım Valorant'ta.
Gigabyte anakart kullanıyorsun sanırım. ftpm ayarı tpm 2.0 oluyor zaten.Bende YPM 2.0 yok ve BIOS'dan frTPM diye bir şey açmıştım sonra Windows Update bildirimi gelmişti ve Windows 11'i yüklemiştim. Lütfen bilmeden konuşmayalım.
edit: Ve Windows 11'e geçiş yaptıktan sonra bende TPM2.0 hatası almıştım Valorant'ta.
Bypass yapılır fakat o zaman valorant acamaztpm açmadan win 11 orijinal yüklenmez kankam