Soru Windows 11 hdd görmüyor ?

tuttumseni

Asistan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar windows 11 kurdum biçimlendirme ekranında hdd 500 gb biçimlendirdim 980 pro 250 gb var onuda 180 ve 50 diye ayırdım biçimlendirme ekrenında gözüküyordu ama sistemi açtım güncellemeleri aldı ama sonra yeniden başlattım bilgisayarım da sadece c diski var 180 gb m.2 kısım gözüküyor hdd ve ssdnin 50 gb bölümü bile gözükmüyor sizce neden olabilir ?

NorthLight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar windows 11 kurdum biçimlendirme ekranında hdd 500 gb biçimlendirdim 980 pro 250 gb var onuda 180 ve 50 diye ayırdım biçimlendirme ekrenında gözüküyordu ama sistemi açtım güncellemeleri aldı ama sonra yeniden başlattım bilgisayarım da sadece c diski var 180 gb m.2 kısım gözüküyor hdd ve ssdnin 50 gb bölümü bile gözükmüyor sizce neden olabilir ?
Biçimlendirmeden kaynaklı bir sorun gibi duruyor, disk yönetimine girip ekran görüntüsü alıp atabilirmisin ?

tuttumseni

Asistan
Reaksiyon puanı
47
hocam şimdi işteyim akşam atayım böyle olmaması lazımdı. çünkü ssdye kurdum 180 gb kısım gözüküyor 50 gb lik kısım gözükmüyor

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
hocam şimdi işteyim akşam atayım böyle olmaması lazımdı. çünkü ssdye kurdum 180 gb kısım gözüküyor 50 gb lik kısım gözükmüyor
Disk yönetimine girip diski etkinleştirmen lazım istersen ekran fotosu at yardımcı olayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tuttumseni

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Disk yönetimine girip diski etkinleştirmen lazım istersen ekran fotosu at yardımcı olayım
hocam olur yardımcı olursan sevinirim şimdi işteyim akşam atayım

hocam ekran böyle

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    25.6 KB · Görüntüleme: 241
  • hata2.jpg
    hata2.jpg
    30.5 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleme:

NorthLight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

hocam ekran böyle

Garip NTFS olarak biçimlendirilmiş fakat neden görmüyor acaba... İsterseniz ve içi de boşsa yeniden biçimlendirmenizi tavsiye ederim.

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101

hocam ekran böyle

Gözükmeyen kısıma sağ tık yapın. Çıkan menüyü de ekran görüntüsü atın. :)

tuttumseni

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Hocamlarım sorun çözüldü sürücü harfi atayınca gözükmeye başladı format esnasında diskler biçimlendirildi ama yine de gözükmeyince ben mi birşseyi yanlış yaptım dedim sonradan arayınca harf verince düzeldi ama normalde harfi kendisi veriyordu bu sefer ben verdim oldu otomatik olması lazımdı harf vermeyi yapmamış demek ki :D :D herkese teşekkürler.