Windows 10'dan Windows 8.1'e geçmek mantıklı mı?

Umutcan1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Windows 8.1 hayatımda gördüğüm en berbat sık güncelleme alıp hata veren bir işletim sistemidir. Eğer bilgisayarının sürücüsü destekliyorsa windows 7 ye geçmeni tavsiye ederim windows 10 biraz zorlar çünkü sadece windows 10 4 gb ram yiyor. Yada linuxa geçebilirsin linux hem hafif hemde içinde çoğu yazılım programı vardır.
Linux modeli olarak kaliyi öneririm

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Windows 8.1 hayatımda gördüğüm en berbat sık güncelleme alıp hata veren bir işletim sistemidir. Eğer bilgisayarının sürücüsü destekliyorsa windows 7 ye geçmeni tavsiye ederim windows 10 biraz zorlar çünkü sadece windows 10 4 gb ram yiyor. Yada linuxa geçebilirsin linux hem hafif hemde içinde çoğu yazılım programı vardır.
Linux modeli olarak kaliyi öneririm
Kali Linux yeni başlayanlar için biraz kötü bir başlangıç olur, başlangıç için daha kullanıcı dostu olan Linux Mint vb. Dağıtımlar daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Kali Linux yeni başlayanlar için biraz kötü bir başlangıç olur, başlangıç için daha kullanıcı dostu olan Linux Mint vb. Dağıtımlar daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Bir saniye ben de Kali ile başladım. Neyse kötü başlayıp iyi toparlamışım :D

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Ben Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim.Hiç memnun değilim.Windows 10'a iTunes rahatça iniyordu yani Apple kulannıcısıysan hiç yapma derim.Ayrıca Windows Mağaza'da bazı uygulamalar olmuyor ve masaüstüne uygulama taşımak,eklemek çok zor.Mesela Zoom yükleyince Masaüstüne eklenmiyor,Windows 10'da ayarlardan ekliyorsun ama 8.1'de bu yok.
Bunların hepsi fakirlik kardeşim, ülkede bize para kalsa masaüstünüde dizüstünüde apple alırız itunes falan uğraşmayız ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
windows olarak 10 Linux içinde Linux Mint Mate dışında önermem.