- Reaksiyon puanı
- 9,805
1 GB RAM'li PIV PC'yi şaha kaldıran efsane işletim sistemi.Bakalım hemen![]()
1 GB RAM'li PIV PC'yi şaha kaldıran efsane işletim sistemi.Bakalım hemen![]()
1GB mı? Baya abartı oldu bu.GNU/Linux dağıtımları ortalama 512MB RAM tüketiyor.1 GB RAM'li PIV PC'yi şaha kaldıran efsane işletim sistemi.
ironi dimiLinux modeli olarak kaliyi öneririm
Kali Linux yeni başlayanlar için biraz kötü bir başlangıç olur, başlangıç için daha kullanıcı dostu olan Linux Mint vb. Dağıtımlar daha iyi olabilir diye düşünüyorum.Windows 8.1 hayatımda gördüğüm en berbat sık güncelleme alıp hata veren bir işletim sistemidir. Eğer bilgisayarının sürücüsü destekliyorsa windows 7 ye geçmeni tavsiye ederim windows 10 biraz zorlar çünkü sadece windows 10 4 gb ram yiyor. Yada linuxa geçebilirsin linux hem hafif hemde içinde çoğu yazılım programı vardır.
Linux modeli olarak kaliyi öneririm
Bir saniye ben de Kali ile başladım. Neyse kötü başlayıp iyi toparlamışımKali Linux yeni başlayanlar için biraz kötü bir başlangıç olur, başlangıç için daha kullanıcı dostu olan Linux Mint vb. Dağıtımlar daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Bunların hepsi fakirlik kardeşim, ülkede bize para kalsa masaüstünüde dizüstünüde apple alırız itunes falan uğraşmayız ?Ben Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim.Hiç memnun değilim.Windows 10'a iTunes rahatça iniyordu yani Apple kulannıcısıysan hiç yapma derim.Ayrıca Windows Mağaza'da bazı uygulamalar olmuyor ve masaüstüne uygulama taşımak,eklemek çok zor.Mesela Zoom yükleyince Masaüstüne eklenmiyor,Windows 10'da ayarlardan ekliyorsun ama 8.1'de bu yok.
Teşekkürler, bilgisayarım canavar oldu. Açılma süresi, uygulama açılma süresi mükemmel.Windows 8.1 Embedded Industry Pro bilgisayara ikinci baharını yaşatacaktır.