• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 10'dan Windows 8.1'e geçmek mantıklı mı?

Windows 8.1 hayatımda gördüğüm en berbat sık güncelleme alıp hata veren bir işletim sistemidir. Eğer bilgisayarının sürücüsü destekliyorsa windows 7 ye geçmeni tavsiye ederim windows 10 biraz zorlar çünkü sadece windows 10 4 gb ram yiyor. Yada linuxa geçebilirsin linux hem hafif hemde içinde çoğu yazılım programı vardır.
Linux modeli olarak kaliyi öneririm

Windows 8.1 hayatımda gördüğüm en berbat sık güncelleme alıp hata veren bir işletim sistemidir. Eğer bilgisayarının sürücüsü destekliyorsa windows 7 ye geçmeni tavsiye ederim windows 10 biraz zorlar çünkü sadece windows 10 4 gb ram yiyor. Yada linuxa geçebilirsin linux hem hafif hemde içinde çoğu yazılım programı vardır.
Linux modeli olarak kaliyi öneririm
Kali Linux yeni başlayanlar için biraz kötü bir başlangıç olur, başlangıç için daha kullanıcı dostu olan Linux Mint vb. Dağıtımlar daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Ben Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim.Hiç memnun değilim.Windows 10'a iTunes rahatça iniyordu yani Apple kulannıcısıysan hiç yapma derim.Ayrıca Windows Mağaza'da bazı uygulamalar olmuyor ve masaüstüne uygulama taşımak,eklemek çok zor.Mesela Zoom yükleyince Masaüstüne eklenmiyor,Windows 10'da ayarlardan ekliyorsun ama 8.1'de bu yok.
Bunların hepsi fakirlik kardeşim, ülkede bize para kalsa masaüstünüde dizüstünüde apple alırız itunes falan uğraşmayız ?