Akif_052
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.2 gün önce bilgisayarımı windows 10 yaptım o vakitten şimdiye kadar wifi zayıf algılıyor.Wifi iyi çekiyor ama yine de zayıf.
0.10 K/s ya anca çıkabiliyor
0.10 K/s ya anca çıkabiliyor
Modemden olabilirmi. Benim modem Tp LinkWifi sürücüsü yüklü demekki. Yapabilecek bir şey yok.
Bilemeyeceğim. Daha önce bir sıkıntı yokken temiz kurulunda olduysa ve sürüciler yüklüyse yapabilecek bir şey yok gibi bence.Modemden olabilirmi. Benim modem Tp Link
evet daha önce windows 7 idi bilgisayar.Kusursuz çalışıyordu.Telefonum Xiaomi. İnternet hızına bakıyorum yukarıda gösteriyor 0.01 K/s falan gösteriyor ama iyi çalışıyor youtube falan girerken direk açıyor.Siz hangi driveri önerirseniz link verin de yükleyeyim.Bilgisayarım da Acer bu aradaBilemeyeceğim. Daha önce bir sıkıntı yokken temiz kurulunda olduysa ve sürüciler yüklüyse yapabilecek bir şey yok gibi bence.
@ConfickerBelasi
Sürücü yüklü olmasa hiç çekmez. Sürücün var.evet daha önce windows 7 idi bilgisayar.Kusursuz çalışıyordu.Telefonum Xiaomi. İnternet hızına bakıyorum yukarıda gösteriyor 0.01 K/s falan gösteriyor ama iyi çalışıyor youtube falan girerken direk açıyor.Siz hangi driveri önerirseniz link verin de yükleyeyim.Bilgisayarım da Acer bu arada
Olabilir.arka fonda güncelleme var ondan olabilirmi?