Windows 10 sık kullanılanlar sorunu

yoldas07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba bir problemim var saatlerce uğraştım. Google de arama yaptım ama sorunu çözemedim. Alttaki fotolarda da gördüğünüz gibi sık kullandığım, resim olsun, video olsun, tarayıcı sayfaları olsun üstte depolanmıyor. Ayarları kurcalarken bir yerde yanlış yaptım ama nerede olduğunu bulamıyorum. İsteğim mesela Chrome de 3-4 sayfa açıp kapatınca sayfalar alt şeritte sağ tık yaptığım zaman görünsün, eskisi gibi. Aynı şekilde, belgelerim olsun diğer şeyler olsun alttaki görev yöneticisi kısmında sağ tık yapınca önceki açtığım sayfalar görünsün istiyorum. Yardım lütfen.

1.png
2.png
3.png

Kadir ARSLANn

Asistan
Reaksiyon puanı
288
Görev Çubuğuna sağ tıklayıp "Görev Çubuğu Ayarları" deyin. Daha sonra fotoğraf olarak eklediğim yerden istediğiniz modda kullanabilirsiniz :)Ekli dosyayı görüntüle 139431

Ekli dosyalar

• resim_2021-02-14_013537.png
    resim_2021-02-14_013537.png
    3.5 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:

yoldas07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dostum dediğini yaptım ( görev çubuğu dolu olduğunda birleştir sekmesini seçtim) ama değişen bir şey olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben anlatamadım galiba örneğin chrome tarayıcısında veya 3-4 tane pdf,word sayfası açıp kapatınca onlar dediğim yerde depolanıyordu , zaman kaybetmeden istediğim dosyaya,begleye,tarayıcı sayfasına ulaşabiliyordum. şimdi sadece

resimde de görüldüğü gibi 3 sekme var

Google chrome
x pencereyi kapat
görev çubuğuna sabitle

bu 3 kısa yol dışında hiç bir şeyin kısayolu depolanmıyor veya her ne deniyorsa önbelleğe almıyor

Son düzenleme:

Kadir ARSLANn

Asistan
Reaksiyon puanı
288
dostum dediğini yaptım ( görev çubuğu dolu olduğunda birleştir sekmesini seçtim) ama değişen bir şey olmadı.

Ben anlatamadım galiba örneğin chrome tarayıcısında veya 3-4 tane pdf,word sayfası açıp kapatınca onlar dediğim yerde depolanıyordu , zaman kaybetmeden istediğim dosyaya,begleye,tarayıcı sayfasına ulaşabiliyordum. şimdi sadece

resimde de görüldüğü gibi 3 sekme var

Google chrome
x pencereyi kapat
görev çubuğuna sabitle

bu 3 kısa yol dışında hiç bir şeyin kısayolu depolanmıyor veya her ne deniyorsa önbelleğe almıyor
Herzaman etiketleri gizleyi denermisiniz birde ?

yoldas07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Her zaman etiketleri gizle seçeneği seçili zaten ayrıca değiştiremiyorum herhangi bir şey , sekmeler kapalı , silik bir şekilde görünüyor
Ashampoo_Snap_2021.02.14_13h44m18s_001_Ayarlar.jpg

yardımcı olan arkadaşa teşekkür ederim..sorunum ayarları kurcalarken çözüldü başlık kitlenebilir.

Son düzenleme: