Windows 10 Ses Sürücüsü Sorunu

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Creative T6300 ses sistemi ve Creative X-fi surround 5.1 pro ses kartını birlikte kullanıyordum windows 8 ile fakat 10a yükselttikten sonra ses kartının usbsini pcye bağlıyorum sürücü gelip gidiyor ama bir türlü bağlanmıyor realtek ekranında sürücü aygıtlarının yeniden yüklenmesi yazıyor oda açılmıyor. Kısacası ses sistemini kullanamıyorum nasıl düzeltebilirim ?

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu nedir ya kimse yardım etmeyecekmi ???

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abicim burası nasıl bi forumhiçkimsemi bişey demez yaaa

AsasinoTrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ses kartının driverını silip bir daha kurmayı deneyebilirsin. Windows 10 driverı olması gerektiğini söylememe gerek yok heralde :dirol:

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aman tanrım inanılmaz bir çözüm yolu sunmuşsun bu hiçkimsenin aklına gelemezdi hemen yapmalıyım ! Şu genel geçer şeyler dışında çözüme ulaştıracak bi yolu yokmu başka bilen birisi yokmu ne biçim forum burası yaaa ???

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Aman tanrım inanılmaz bir çözüm yolu sunmuşsun bu hiçkimsenin aklına gelemezdi hemen yapmalıyım ! Şu genel geçer şeyler dışında çözüme ulaştıracak bi yolu yokmu başka bilen birisi yokmu ne biçim forum burası yaaa ???

Arkadaşım ilk önce biraz sakin ol sana yardım ettim işe yaramadı belki bilen bir arkadaş çıkacaktır illa ki. Siz günlük ya da iki günde bir güncelleyin konuyu göz önüne gelsin. (Çok sık yapıp çöpe dönüştürmeyin.)

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sorunu çözdüm kusura bakmayında o kadar insan var kimse öneride bulunmadı çok yardımsever bir forummuş gerçekten ! sana iyi niyetin için teşekkür ediyorum.