Yardım Windows 10 Sahte Key

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arrites
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Amazon'dan bir key aldım fakat key çalışmadı satıcı beni bir siteye yonlendirdi ama şüphelendiğim icin girmeyip müşteri hizmetlerine ulaştım. Bazı kişilerde key girince zombi fln bulasiyormus bende böyle birşey oldu mu sizce bilem arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Bazı kişilerde key girince zombi fln bulasiyormus bende böyle birşey oldu mu sizce
Merhaba. Sadece ürün anahtarı girmeyle virüs bulaşmaz. Farklı bir komut satırı içeren, betik, bat dosyası gibi aktivasyon yöntemleri güvenli olmayabilir.

Amazon'dan bir key aldım fakat key çalışmadı
Etkinleştirme hatalarına ilişkin şu sayfaya bakınız.

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Merhaba. Sadece ürün anahtarı girmeyle virüs bulaşmaz. Farklı bir komut satırı içeren, betik, bat dosyası gibi aktivasyon yöntemleri güvenli olmayabilir.

Etkinleştirme hatalarına ilişkin şu sayfaya bakınız.
aldığım satıcı büyük ihtimal dolandırıcıydı bahsettiginiz türden hiç birşey yapmadım başka bir satıcıdan aldım key işe yaradı. Yardımınız için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldığım satıcı büyük ihtimal dolandırıcıydı bahsettiginiz türden hiç birşey yapmadım başka bir satıcıdan aldım key işe yaradı. Yardımınız için teşekkürler
beni bir siteye yönlendirip oraya yükleme kimliğini girmemi istedi şüphelendim hemen zaten

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Mesaj otomatik birleştirildi:

beni bir siteye yönlendirip oraya yükleme kimliğini girmemi istedi şüphelendim hemen zaten
Hata kodu neydi?
Sanırım Windows'u telefon aracılığıyla etkinleştirme seçeneğini kullanmak için ID istedi.

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Hata kodu neydi?
Sanırım Windows'u telefon aracılığıyla etkinleştirme seçeneğini kullanmak için ID istedi.
bu key başkası tarafından kullanılmakta hatası almıştım bilmediğim bir siteye windows ile alakalı bir şey girmek suphelendirdigi için uğraşmadım hiç başka yerden aldım direkt

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
bu key başkası tarafından kullanılmakta hatası almıştım bilmediğim bir siteye windows ile alakalı bir şey girmek suphelendirdigi için uğraşmadım hiç başka yerden aldım direkt
Aynı ürünü birden fazla defa satış yapanlar var veya sattıkları anahtar çalıntı da olabilir. Muhtemelen bunlardan birine denk geldiniz. Kimisi ilgilenir, kimisi hiç ilgilenmez, kimisiyse ilgilenir gibi görünür, farklı amaçlarda olanlar olabilir. Çok düşük ücretli, az yorumu olan ürünleri almak çok riskli. Geçmiş olsun.

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Aynı ürünü birden fazla defa satış yapanlar var veya sattığı anahtar çalıntı da olabilir. Muhtemelen bunlardan birine denk geldiniz. Kimisi ilgilenir, kimisi hiç ilgilenmez, kimisiyse ilgilenir gibi görünür, farklı amaçlarda olanlar olabilir. Çok düşük ücretli, az yorumu olan ürünleri almak çok riskli. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız icin iyi geceler