• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 10 S İndiremiyorum.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115

Bilgisayarımdaki sistem bu şekilde

--- Gönderi Güncellendi ---
İlk olarak % 50 ye gelince duruyor öyle böyle değil tam 3 saat dokunmuyorum devam eder diye ama etmiyor bilgisayarı kapatıp açıyorum mecburen sonra kaldığı yerden devam ediyor ve % 87 ye gelince yine donuyor ellemiyorum ama devam etmiyor sabaha kadar bıraktım sabah hala aynı yerde yine kapatıp açıyorum sistem kurtarma yazılımına eski yazılıma atıyor beni.
Acaba nerede bir problem var nerede hata yapıyorum.

Reaksiyon puanı
2,148
Sen Windows 10 kullanıyorsun, Windows 10 S farklı birşey. Güncelleme mi yapmak istiyorsun?

afatsumlug97

Asistan
Reaksiyon puanı
103
windows 10 s sadece windows store uygulamalarını destekler. harici masaüstü uygulaması kurulmaz. bunu bir tür güncelleme sanıyorsanız yanılmayın :)
home sl kullanıyorsunuz normal sürümde güncelleme için home sürümü indirin :)

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115

Yükleme başarısız oldu ve bu hatayı verdi bu hatayı araştırdım güvenlik bölümünü kapatmam gerektiği yazıyordu kapattım şimdi öyle deneyeceğim fakat yine windows 10 home değilde single language yükleniyor neden Home yüklenmiyor acaba ?

Reaksiyon puanı
2,148
Home sürümü Single Language değildir. Home Single Language olduğu için Single Language linki verdim sana.
Single Language kurdum Home Single Language yazıyor ilk verdiğim doğru yani.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Home sürümü Single Language değildir. Home Single Language olduğu için Single Language linki verdim sana.
Single Language kurdum Home Single Language yazıyor ilk verdiğim doğru yani.

Son verdiğin linki de yükledim 3,9 GB ama anahtar istiyor bu madem anahtarlı niye verdin yada uyarmadın arkadaşım birde kaldırmışsın verdiğin linki

Reaksiyon puanı
2,148
İlkte bana inanmıyorsan al dene diye verdim. Kendim de deneyip emin olduktan sonra kaldırdım.

Ürün anahtarı istemesinin nedeni senin sürümün o olmadığı için. İlk single language olanı kurman gerek, Windows içinden kurulmuyorsa temiz kurulumla kurarsın.
Üstat üşenmeden Single Language mi yükledin? :D
Virtualbox'a bi yükledim kısa sürüyor zaten. Single Language ile Home Single Language farklı şeyler mi acaba diye bi an düşündüm ondan denedim. :)