ferhattezcan80
Öğrenci
Bu şekilde oluyorsa mevcut 8.1 ı Windows 10 à güncelleyip daha sonrami key girişini yapicazYükseltme yaparak windows 10 a geçebilirsiniz.
Bu şekilde oluyorsa mevcut 8.1 ı Windows 10 à güncelleyip daha sonrami key girişini yapicazYükseltme yaparak windows 10 a geçebilirsiniz.
Windows 8.1 lisansınız orijinal mi?Bu şekilde oluyorsa mevcut 8.1 ı Windows 10 à güncelleyip daha sonrami key girişini yapicaz
MalesefWindows 8.1 lisansınız orijinal mi?![]()
Media Creation Tool aracı ile yükseltme işlemini yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken işlemler sırasında "Keep personal files and apps (Kişisel dosyaları ve uygulamaları koru)" seçeneğini işaretlemenizMalesef
Teşekkürler bilgilendirme içinMedia Creation Tool aracı ile yükseltme işlemini yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken işlemler sırasında "Keep personal files and apps (Kişisel dosyaları ve uygulamaları koru)" seçeneğini işaretlemeniz
64 bit
http://download.microsoft.com/downl...0A-F58590B5DF7B/v2.0/MediaCreationToolx64.exe
32 bit
http://download.microsoft.com/downl...-A90A-F58590B5DF7B/v2.0/MediaCreationTool.exe
Merhaba. Evet mevcutElinizde hala Windows 10 lisansları mevcut mudur? Mümkünse bu hafta içinde bir tane satın alacağım da.
Merhaba. Windows 10 şu an için malesef yokMerhaba , windows 10 pro için hesap numaranızı alabilir miyim ? YKB uygundur benim için ya da enpara.
Merhaba. Windows 10 şu an için malesef yokwindows 7 pro ve 8.1 pro lisansları mevcut. Bu lisansları da direkt windows 10 pro kurulumunda kullanabilirsiniz
![]()
Merhaba, evet bu sürümde kullanabilirsiniz. Dilerseniz orijinal iso linki de verebilirim. With update sürümü güncelleştirmeler dahil edilmiş sürümdür.merhaba, email adresinizi ve enpara iban numaranızı alabilir miyim? windows 8.1 almak istiyorum.
bu arada şu sürümü indirmiştim, "Windows 8.1 with Update (multiple editions) (x64) - DVD (English)".
with updatein farkını bilmiyorum da vereceğiniz keyle bunu aktifleştirebilir miyim?
Merhaba evet mevcut hocamWindows 10 lisansı var mı hala elinizde?