- Konuyu başlatan
Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
işte ben onu yıl sonuna kadar anladım :mrgreen:29 temmuzda çıkardılar, 1 sene ücretsiz geçiş var dediler, niye yılbaşında bitsin![]()
işte ben onu yıl sonuna kadar anladım :mrgreen:29 temmuzda çıkardılar, 1 sene ücretsiz geçiş var dediler, niye yılbaşında bitsin![]()
işte ben onu yıl sonuna kadar anladım :mrgreen:
29 temmuzda çıkardılar, 1 sene ücretsiz geçiş var dediler, niye yılbaşında bitsin![]()
ücretsiz yükseltme işlemi bittiğine göre konuyu bir güncelleyelim bakalım :devil2:
Teşekkürler abi :blushing:ahahahhahaa
hayırlı işler Memo![]()
Yok öyle bişey, yanlış duymuşsunuz.Şöyle bir durum var ücretsiz yükseltmeler 1 yıl süreyle geçerli1 yıl sonra başlıyor windows etkinleştir diye haberiniz olsun
![]()
1 yıl içinde ücretsiz yükseltme işlemini uygularsan artık o windows ömür boyu senin oluyor bunu hala nasıl yanlış anlıyorsunuz anlamıyorumŞöyle bir durum var ücretsiz yükseltmeler 1 yıl süreyle geçerli1 yıl sonra başlıyor windows etkinleştir diye haberiniz olsun
![]()
Win7 olsaydı korsan kullanan bir kisiye daha orijinal kullandirirdin [emoji14]
Mehmet kardeşimden tam 3 adet windows 10 lisansı aldım ve hiçbirinde sorun çıkmadıbir buçuk yıl olacak, ondan fazla format attım şükür hiçbirinde sorun çıkmadı, ellerine sağlık
![]()
Merhaba hocam win 8.1 pro lisansı varmı elinde win 10 pro a geçiş yapmak için düşünüyorum.teşekkür ederim hocam bu güzel yorumunuz için![]()
merhaba. Özel mesaj atılamıyor sizeHocam mesajları okudum windows 10'a geçiş diğer bilgisayarlar için sıkıntı oluyor muş o yüzden direk windows 10 pro lisansı alayım en iyisi
mehmetyildiz@windowsdestek.net
Teşekkür ederim. Sorunsuz kurdum.@ESQARE arkadaşa bir adet windows 10 pro lisansı satılmıştır.
Rica ederim hayırlı olsunTeşekkür ederim. Sorunsuz kurdum.
Hocam mail gönderdim size gelmedi mi özelden mesaj atamıyorum bende
4 yada 5 ay oluyor sanırım. 8.1 almıştım ve sorunsuz kurup w10a yükselttim hala sorun yokozaman konuya yorum hakkım yoktu şimdi yazayım dedim teşekkürler mehmet kardeşim.