- Konuyu başlatan
Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Windows 7 Pro ve Windows 8.1 Pro lisansları satışı devam ediyor 

Windows 7 veya windows 8.1 lisansınız var ise Windows 10'a ücretsiz yükseltebiliyorsunuz.Ya bi ara win10 bedava olacak denmiyormuydu ?
Evet direkt olarak Windows 10 Pro kurulumunda veya etkinleştirmesinde kullanabiliyorsunuz. Şu an için stokta 15'er tane Windows 7 Pro ve Windows 8.1 Pro lisansları mevcut.Bu arada kaç adet 7 pro ve 8.1 pro lisansınız mevcut?
Merhaba. Şu an için Windows 10 lisansı mevcut değil ama Windows 7 Pro ve Windows 8.1 Pro lisansları mevcut. Sizin de dediğiniz gibi bu lisanslar ile direkt Windows 10 Pro yükleyebilirsinizWin 10 pro için lisans mevcut mu ? Diğerleri ile de yükseltme yapılabiliyormuş sanırım lisans var mı diye sorayım o zaman![]()
bir adet win 8.1 pro satın alabilir miyim?Merhaba. Şu an için Windows 10 lisansı mevcut değil ama Windows 7 Pro ve Windows 8.1 Pro lisansları mevcut. Sizin de dediğiniz gibi bu lisanslar ile direkt Windows 10 Pro yükleyebilirsiniz![]()
Pm attımbir adet win 8.1 pro satın alabilir miyim?
PM attımEn ucuzundan bir tane alabilir miyim [emoji4]
PM attımDostum nasıl bu fiyata satabiliyor olduğunla alakalı kısa bir açıklama yapabilirmisin ?
PM attımDetaylı pm alabilir miyim ?
PM attım1 tane alabilir miyim?
Oem keyler tek bilgisayarda etkinleştirilebilir. Anakarta lisans bilgisi gömülür ve anakart değişmediği sürece ömür boyu kullanılabilir. Retail lisans ise bilgisayarın değişse bile tekrardan kullanabilirsin. Benim sattıklarım oem keyler. Zaten bu fiyata retail satıyorum diyenler yalancıdırŞimdi parasını verip sadece bir key alıyoruz. O key ömür boyu bizim oluyor hiç de bir sorun çıkmıyor öyle mi? OEM key ile Retail keyin farkı nedir ve nasıl anlarız hangisi olduğunu? Alan arkadaşlarda yazarsa sevinirim. Bende almayı düşnüyorum. Bu keyleri satan çok insan var şüpheye düştüm biraz nedir ne değildir? Kaynağı neresi![]()
OEM kod ile Retail kodu ayırt etmenin bir yolu var mı? Yoksa ikiside örnek olarak VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T böyle mi hepsi yoksa OEM olanların son rakamları OEM şeklinde mi? Merak ettimde.Oem keyler tek bilgisayarda etkinleştirilebilir. Anakarta lisans bilgisi gömülür ve anakart değişmediği sürece ömür boyu kullanılabilir. Retail lisans ise bilgisayarın değişse bile tekrardan kullanabilirsin. Benim sattıklarım oem keyler. Zaten bu fiyata retail satıyorum diyenler yalancıdır![]()
Sonunda oem diye bir ibare bulunmamaktaOEM kod ile Retail kodu ayırt etmenin bir yolu var mı? Yoksa ikiside örnek olarak VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T böyle mi hepsi yoksa OEM olanların son rakamları OEM şeklinde mi? Merak ettimde.