Merhaba arkadaşlar Windows 10 güzelce kurdum ama bir konuda başım belada bu hesaplar kısmında yanlışlıkla hotmail hesabımı açtım nereden açtıysam artık kahrolsun pc yi ne zaman açıp kapatsam benden açılışta hotmailimin şifresini istiyor o şekilde pc açılıyor bir nevi parola koymuş gibi düşünün bu hesabı nasıl kapatıcam bir bilgisi olan var mı arksdaşlar yada bu parola işini nasıl çözücem ?
Her yerden denedim bulamadım bu sorunu yaşayan var mı bana yardım etsin lütfen bir oturumu kapat butonu koymayı çok görmüşler !
Resimde de görebileceğiniz gibi hesabımı buraya girmeden önce yukarıda belirttiğim sorun yoktu yani pc kapanınca hiç şifre istemeden açılıyordu ne zamanki buraya hesabımı girdim artık benden pc açılırken hotmail hesabımın şifresini istiyor o şekilde açılıyor pc.
Ekli dosyayı görüntüle 12224
Her yerden denedim bulamadım bu sorunu yaşayan var mı bana yardım etsin lütfen bir oturumu kapat butonu koymayı çok görmüşler !
Resimde de görebileceğiniz gibi hesabımı buraya girmeden önce yukarıda belirttiğim sorun yoktu yani pc kapanınca hiç şifre istemeden açılıyordu ne zamanki buraya hesabımı girdim artık benden pc açılırken hotmail hesabımın şifresini istiyor o şekilde açılıyor pc.
Ekli dosyayı görüntüle 12224