Windows 10 kurulumunda PRO VE EDUCATİON sürümlerinin çıkmaması

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Bu bir Rehber gibi olacak ama sadece başka kaynaktan bulduğum bir çözümü anlatacağım. (Kendim yapacağım tek tek.)
Bu anlattıklarım Kurulum esnasında win10 sürümlerini göremeyen yada görüpte windows 10 PRO sürümü gözükmeyen ama kurmak isteyen arkadaşlarımız için yazdım.

1.Adım: İlk olarak windows 10u Microsoftun kendi sitesinden indiriyoruz yada aracıyı indiriyoruz.

2.Adım: Windows 10 İSO muzu USB Veya DVD ye yazdırıyoruz.

3.Adım: USB Belleğe yazdırdıktan sonra Yazdırdığımız USB belleğin için girip ''SOURCES'' klasorünün içine giriyoruz.

4.Adım: Açtığımız Klasörü simge durumuna alıp masaüstüne geliyoruz.

5.Adım: Metin belgesi açıyoruz ve içine verdiğim kodları yapıştırıyoruz.
Kod:
[Channel]
Retail

6.Adım: Verdiğim kodları boş metin belgesine yapıştırdıktan sonra Sol üst kısımdaki ''DOSYA'' yazısına tıklayıp Farklı kaydet diyoruz.

7.Adım: Açılan sekmede alt kısma gelip Dosyanın ismini '' ei.cfg '' yapıyoruz. Onun altındaki yere tıklayıp (Kayıt türüne tıklayın.) Tüm dosyalar yapıyoruz. Ardından Kaydet diyoruz.
( İLK ÖNCE KAYIT TÜRÜNÜ SEÇİN. AKSİ TAKDİRDE NORMAL METİN BELGESİ OLARAK KAYDEDEBİLİR.)

8.Adım: Masaüstüne gelen dosyayı; Daha önceden USB içinden açmış olduğunuz ''SOURCES'' klasörünün içine kopyalıyoruz.

9.Adım: Kopyalama işlemini yaptıktan sonra Klasörü kapatıp Windows kurulumuna başlayabilirsiniz.

10.Adım: Kurulum esnasında Pro veya education sürümleri çıkacak olup Sistemi ürün anahtarı ile etkinleştirmeniz gerekmektedir. 30 gün deneme süresinin ardından ürün anahtarı isteyecektir. Ürün anahtarını girene kadar kişiselleştirme yapamazsınız. (Arka plan Fotoğrafı gibi.)

Sorularınızı bekliyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

@EFI Shell

Son düzenleme: