Windows 10 güvenlik güvenlik duvarı kendi kenine kapanmış ve açılmıyor

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Windows 10 un güvenlik duvarını ben kapatmadığım halde kapanmış ve açamıyorum hata veriyor kaspersky trojen buldu bilgisayar da virüs engelliyor olabilir mi güvenlik duvarını hiçbir şekilde açamıyorum güvenlik duvarının kapalı olduğuna dağil uyarı veriyor windows ve hp support assistant.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    14 KB · Görüntüleme: 121
  • fhuurf.png
    fhuurf.png
    12.6 KB · Görüntüleme: 117

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Windows 10 un güvenlik duvarını ben kapatmadığım halde kapanmış ve açamıyorum hata veriyor kaspersky trojen buldu bilgisayar da virüs engelliyor olabilir mi güvenlik duvarını hiçbir şekilde açamıyorum güvenlik duvarının kapalı olduğuna dağil uyarı veriyor windows ve hp support assistant.
Eğer kullandığınız antivirüs programı kendi güvenlik duvarına sahipse Windows Güvenlik duvarını devre dışı bırakır.:)

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Eğer kullandığınız antivirüs programı kendi güvenlik duvarına sahipse Windows Güvenlik duvarını devre dışı bırakır.:)
Son 1 aydır kaspersky kullanıyorum ilk kez böyle oluyor kendi güvenlik duvarı var mı bilmiyorum free paket ?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Harici bir anti virüs programı kullanıyorsanız defender kendini devre dışı bırakacaktır.

Destrinator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Başka bir anti virüs kullanıyorsanız ondandır kullanmıyorsanız malwarebytes ile sistemi taratın.