IExlusive
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar hepinize selamlar heryer de araştırdım fakat benim gibi hata alan birilerini rastlamadım Ayın 11.10.2020 Tarihin de Windows 10 Sürüm 2004 özellik güncelemesini yükledim asıl olayım bundan sonra başlıyor güncelledikten sonra ben oyunlarımı veya programları rahatlıkla sağ tıklayıp Grafik İşlemciyle Çalıştır diyip açıyordum fakat bu sürüm 2004 özelliğin de yoktu işte Microsofttan tutun Laptop'umu aldığım yeri falan aradım Nvidia ile iletişime geçtim en son nvidia bana yeni gelen güncellemede kaldırıldığını falan söylediler nvidia ile iletişime geçmeden önce microsoft müşteri temsilcisi bilgisayarıma girip güncellemeyi kaldırdı bende sorun olur diye akşam aldığım yedeğe dönmeye karar verdim geri yükleme yaptıktan sonra akşam bilgisayarı kapattım sabah açtığımda bilgisayarım böyle donuyor kasıyor ağır ağır windows tuşuna basıyorum 5 dakika sonra falan geliyor bunlar ayın 12.10.2020'de başladı o zamandan beri tekrar Microsoft ile iletişime geçtim Lenovo'yla iletişime geçmemi söylediler bende geçtim Lenovo müşteri temsilcisi beraber sıfırlama işlemi yapacağımızı söyledi bende kişisel verilerim ve dosyalarımın olduğunu bunların yedeklerini alıp daha sonra yapabilir miyiz diye söyledim onlar da evet dedi 16.10.2020 tarihin de bütün dosyalarımın yedeklerini alıp bilgisayarı komple sıfırlamak istedim bilgisayarı sıfırla diyip bütün herşeyi sıfırlamasını seçtim Saat 17:00'da başladı bu işlem ve Sabah saat: 05:00 - 06:00 arasında bitirmişti kardeşim uyanıp ayarlarını falan yaptı fakat bilgisayarı kontrol ettiğim de Bluetooth uygulamasını açamıyorum ve bağlanamıyorum diğer sıkıntım şu Bilgisayarımın üstünde bulunan tuşlardan mikrafon ve kamera tuşlarına da tıklıyorum fakat açılmıyor mikrafonumdan ses geliyor fakat açıp kapattığıma dair bir simge gözükmüyor aynısı touch pad'de de öyle tıklıyorum açık mı değil mi anlayamıyorum USB portlarım çalışmıyor Klavye ve mouse'umu algılamıyor Flash Belleğimi de algılamıyor Aygıt Yöneticisine girdiğim de Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerinden > USB xHCI Uyumlu Ana Bilgisayar Denetleyicisi Sarı Ünlem Gözükmektedir ve Özelliklere girdiğim de şu yazıyor " Windows bu aygıt için gereken sürücülerin dijital imzasını doğrulayamıyor. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği hatalı imzalanmış veya bozuk bir dosya veya bilinmeyen bir kaynaktan gelen kötü niyetli bir yazılım yüklemiş olabilir. (Kod 52) Diyor. Bundan Öncesinde bilinmeyen aygıt diyordu. Tekrar Microsoft Müşteri Hizmetlerini Aradım Onlar Baktı Sürücüleri Güncel Değil Diyip Lenovo'ya Yönlendirdiler Lenovo'yı aradım durumu izah ettim Lenovo Recovery Ortamı diye birşey indirdiler bilgisayarımı adama özellikle sorduğum halde USB Portumu algılamıyor takınca algılayacak mı dediğim de program algılayacak dedi ve indirmesini bekledim o sırada takip adımlarını söyledi indirmesi bitti USB Kısmına geldim Flash Belliğimi taktım ve algılamadı biliyordum böyle olucağını ve tekrar sıfırlama işlemi yaptım tekrar aynı hatalar mevcut birde Bilinmeyen Cihazlar ve Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerin de Sarı ünlem Çıkıyor Driver Hub diye bir program indirdim güncel olmayan ve eksik olan sürücleri buldu onları yükledi Bilinmeyen Cihazları Gitti fakat Seri Veri Yolu Denetleyicileri gitmedi. Allah aşkına bana yardımcı olun Ayın 11.10.2020'den beri uğraşıyorum canımı çok sıktı dert oldu yani eskisi gibi olmasını istiyorum biri bitiyor biri başlıyor lütfen arkadaşlar çözümünü gösterin ya da bir yol bıktım çünkü usandım bu sorunla uğraşmaktan.
Marka: Lenovo ideapad 320
Sizin çözümlerinizi bekliyorum eğer olmazsa yetkili servise verip onlar bakıcak artık en son
Marka: Lenovo ideapad 320
Sizin çözümlerinizi bekliyorum eğer olmazsa yetkili servise verip onlar bakıcak artık en son

Son düzenleyen moderatör: