KimBuGamzeli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,818
Windows 7 USB Tool ile yazdırdım ve Microsoftun sitesinden indirdim ISO'yu. USB Belleği iki tarafada taktım olmadı...
Rufus ile yazdırın bir de.
Windows 7 USB Tool ile yazdırdım ve Microsoftun sitesinden indirdim ISO'yu. USB Belleği iki tarafada taktım olmadı...
Merhaba bu sürümlerin arasındaki farklar nedir? Oyun odaklı bilgisayar topluyorum hangisini kurmam daha uygun olur?Enterprise olanda uygulama yönetimi, iş performansı ve güvenlik ön plana çıkıyor. Pro sürüm varsa, ondan devam edin bence. (Pro, Education, LTSC, Enterprise, Home, Single Language hepsini farklı cihazlarda kullandım ama Enterprise olanı uzun süre kullanmadım)
Güncel oyuncu sistemi kuruyorsanız fark etmez. Pro kurun bence. Ama eski bir bilgisayarsa Home Single Language kurun en az yoran o.Merhaba bu sürümlerin arasındaki farklar nedir? Oyun odaklı bilgisayar topluyorum hangisini kurmam daha uygun olur?
Bence de Pro kurun. Sisteminiz çok kötü değilse sorun olmaz. Hem de Pro'ya daha kolay key bulursunuz.Merhaba bu sürümlerin arasındaki farklar nedir? Oyun odaklı bilgisayar topluyorum hangisini kurmam daha uygun olur?
Olabilir dostum ? Belki daha sade ve daha hızlı açılan klasör start seviyorum ?yıl olmuş 2020 7 kurmak...
10 daha performanslı.
Bence de Pro kurun. Sisteminiz çok kötü değilse sorun olmaz. Hem de Pro'ya daha kolay key bulursunuz.
Birbirine göre bir avantajını ben göremedim. Dediğim gibi yasal Windows kullanmak için Pro alın. Piyasada daha fazla key nevcut.Düşündüğüm 1.sistem bu işlemci ya intel 9400f veya 10400f düşünüyorum amd olarak ise ryzen 5 3600 düşünüyorum ekran kartım rtx 2060 olacakAMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Pronun avantajları neler?
Teşekkür ederimBirbirine göre bir avantajını ben göremedim. Dediğim gibi yasal Windows kullanmak için Pro alın. Piyasada daha fazla key nevcut.
Örnek:
![]()
Microsoft Antivirüs, Güvenlik Yazılımı Fiyatları - GittiGidiyor
Bilgisayar ve tablet antivirüs, güvenlik yazılımı GittiGidiyor'da! Microsoft Antivirüs yazılımı ve güvenlik yazılımı çeşitlerine ücretsiz kargo fırsatıyla hemen sahip olabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
![]()
Microsoft İşletim Sistemi Yazılımı Fiyatları - GittiGidiyor
İşletim Sistemi Yazılımı fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayarınız için aradığınız Microsoft i̇şletim sistemi yazılımı ürünleri indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com
Ne demek.Teşekkür ederim
Home yeterlidir. Oyun amaçlı olarak Pro sürümün Grup İlkesi ve güncelleştirme dağıtımları üzerinde bir denetimi söz konusu, (çevrimiçi oyunlarda belki bir birim(%1) katkısı olur) bunların dışında oyun performansına çok önemli bir artısı olmaz. Yeter ki ihtiyacınız olmayan uygulamaları bilgisayarınıza yüklemeyin, kullanmadıklarınızı ise kaldırın, güncelleştirme ayarlarınızı ve bildirimleri düzenleyin/zamanlayın, doğru sürücüleri yükleyin ve sisteminizi güncel tutun.Merhaba bu sürümlerin arasındaki farklar nedir? Oyun odaklı bilgisayar topluyorum hangisini kurmam daha uygun olur?
Ben format atacağım Win7 biliyorum yanlış konu ama buraya da sormak istedim. USB'yi görmüyor anakart. Napmam lazım ?
İndirmiş olduğunuz ISO kalıbının parametrelerini (MD5, SHA-1, SHA-256) paylaşır mısınız? Belki dosya tam inmemiş olabilir.Windows 7 USB Tool ile yazdırdım ve Microsoftun sitesinden indirdim ISO'yu. USB Belleği iki tarafada taktım olmadı...
İşte buna çok sevindim. Sabırsızlıkla bekliyorum 2004 sürümünü. Ayrıca dün gelen bir güncelleme vardı.26 Mayıs Salı Türkiye saati ile 16:00'dan sonra Windows 10 2004 (20H1) sürümü, Windows 10 yazılım indirme sayfasındaki yerini alacak. (Biraz kehanette bulunmuş olalım.)
Hala resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte nihai sürümün Mayıs ayı sonuna kadar herkesin erişimine açık olması bekleniyor.
İçeriğine bakmadan yükledim ben.Intel işlemcilerde bulunan birtakım güvenlik açıklarına çözüm olarak sunulan yama, sadece Windows 10 & Windows Server 2019 sürüm 1903 ve 1909 sistemler için.
Bu güncelleştirmeyi yalnızca listelenen işlemciler için yükleyin, denilmiş.
Güzel olur, mesela 30 GB ayırabilirsin.128gb ssdyi ikiye bölüp Linux Mint kursam mı?
bakmak gerek."Bilgisayar önyükleme yaptığında, önce UEFI mikrokodunu kontrol eder ve yükler. İşletim sistemi (Windows 10) devreye girdiğinde, Microsoft tarafından uygulanan mikro kodun UEFI olandan daha yeni olup olmadığını ve yeni sürümü yükleyip yüklemediğini kontrol eder. Yeni değilse, atlar ve önyükleme işlemine devam eder." Bkz. Bu durumda UEFI, aynı yüksek mikrokod revizyonuna sahip olmalı. Bundan dolayı benden yeniden başlatma istenmemiş olmalı lakin güncelleştirme başarıyla yüklendi kısmı komik, neden o zaman bu güncelleştirme bana sunuluyor ki. Her neyse artık.
Güzel olur, mesela 30 GB ayırabilirsin.
Sahi; seninki AMD A6-9225 idi, deği mi. Sendeki durum daha da garip.
x64 cpuların güncellemesiydi...Sahi; seninki AMD A6-9225 idi, deği mi. Sendeki durum daha da garip.![]()
AMD işlemciler güncelleştirme listesinde yok; KB4497165, sadece Intel işlemciler için ama bu, Microsoft.x64 cpuların güncellemesiydi...
Ekli dosyayı görüntüle 100101
AMD işlemciler güncelleştirme listesinde yok; KB4497165, sadece Intel işlemciler için ama bu, Microsoft.
Ben de hiç bakmadan yaptım, şimdilik sorun yok gibi duruyor.İşte buna çok sevindim. Sabırsızlıkla bekliyorum 2004 sürümünü. Ayrıca dün gelen bir güncelleme vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 100085
Bundan bilginiz var mı? Tam olarak nedir bu?
Windows sürüm bilgisi değişmiyor zaten.Ekli dosyayı görüntüle 100188
sürüm değişmedi.
Bende herhangi bir sorun yok.