Win 10 kullanıyordum, ana kart değişti ve win 8 olarak geri geldi bilgisayar (ilk aldığım da win8 di) win 10" a yükseltiyorum ama lisans etkinleşmiyor. Ne yapmalıyım?
Aradım hatta beni aramaları için randevu bile verdim sonuç olarak sadece telesekreter var orada yaşayan bir insan yok ve destek alınmıyor.microsoft'u ara ...
grundig servisine ürün anahtarını sordun mu? onlarda olması gerek...Aradım hatta beni aramaları için randevu bile verdim sonuç olarak sadece telesekreter var orada yaşayan bir insan yok ve destek alınmıyor.
Yok muş. Zaten adamlar lisans vermişler ama verdikleri lisans 8 de çalışıyor.grundig servisine ürün anahtarını sordun mu? onlarda olması gerek...
8'i 8.1 sonra 10'a yükselt.Yok muş. Zaten adamlar lisans vermişler ama verdikleri lisans 8 de çalışıyor.
Zaten o şekilde yaptım 8.1'den durum çubuğunda ki windows 10'u alın uygulamasıyla8'i 8.1 sonra 10'a yükselt.
En iyisi yükseltme yapmadan kurmak .Arkadaşlar bilgisayarım korsan Windows 7 Windows 10 a nasıl yükseltebilirim?
Hocam Windows 10 a geçmek için ne yapmalıyım yeterki Windows 10 a geçeyim zahmetsiz şekildeEn iyisi yükseltme yapmadan kurmak .
Ve en güncel versiyonu indirin ki güncellemelerle boğuşmayın . Çünkü windows 10 çıktıktan sonra 2 buyu guncelleme aldı ve baya uzun suruyorlar benden demesi yani direkt en guncelini indirin W7'den güncellemenizi tavsiye etmem .
Normal bir siteden indir Windows 7 'yi kurduğun gibi kur .Hocam Windows 10 a geçmek için ne yapmalıyım yeterki Windows 10 a geçeyim zahmetsiz şekilde
Windows 7 yi ben kurmadım elinde cd si olmadığı için bilgisayarcı tanıdığım sahte sürümünü yükledi kurma konusu var mı hangi aşamalarda ne yapmam gerekiyorNormal bir siteden indir Windows 7 'yi kurduğun gibi kur .
Nette arastırırsan bulursun rahat rahatWindows 7 yi ben kurmadım elinde cd si olmadığı için bilgisayarcı tanıdığım sahte sürümünü yükledi kurma konusu var mı hangi aşamalarda ne yapmam gerekiyor
Teşekkür ederim ilginize hocam. Siz memnun musunuz Windows 10 danNette arastırırsan bulursun rahat rahat
Memnundum suan W7 kullaniom farklılık olsun diye.Teşekkür ederim ilginize hocam. Siz memnun musunuz Windows 10 dan
Bende önceden Win 8.1 kullanıyordum şuan Win 7 kullanıyorum önceden kaydedilmiş ekran görüntüsü var mesala yeni kaydetmek istiyorum bu ... adlı dosya ile değiştirilsin mi diyor evet diyorum kaydediyorum eski ekran görüntüsünü siliyor bunu çözemedim nedense.Memnundum suan W7 kullaniom farklılık olsun diye.
şuan da önerdiğiniz sistemi uyguladım yani win 10'u kmspico ile etkinleştirip fabrika ayarlarına döndüm teşekkürler işe yaradı.Onu da yeni duydum. Yalnız benim dediğim de aynı yola çıkıyor, tek farkı benim win8.1 de korsan idi. Win10'a yükseltip crackleyeceksin, sonra da fabrika ayarı çekeceksin, orjinal olacak. Benim öyle oldu.
Bekleyeceksin.Arkadaşlar ben dün pcmi sıfırladım ve sıfırlama kısmı bitmişti ve ilk önümüze çıkan kurulum yazısı geldi merhaba hadi birkaç temel şeyi aradan çıkaralım. ve ışıklar vardı diye bir kısım geldi ve o kısımda farem ve klavyem çalışmıyor hiç birşey yapamıyorum ne yapmam lazım yardım eder misiniz.
Güncel bir kmspico dene. Etkinleştirdikten sonra fabrika ayarlarına sıfırla.KMSpico ile etkinleştirmiştim az önce bir uyarı aldım ''geçici lisansınızın süresi dolmak üzere'' abi şaka gibi ya! Mecburen alacağız bir lisans kinguin den lisans alan var mı?
Zaten o şekil de yapmıştım 1-2 ay oluyor. Benim gül gibi lisansım vardı yetkili servisin m@l lığı, yediler lisans'ı. Zaten içime sinmiyordu belki böylesi daha hayırlı olacak kinguin'den lisans alacağım.Güncel bir kmspico dene. Etkinleştirdikten sonra fabrika ayarlarına sıfırla.
Öyleyse sende işe yaramamış. Bende sınırsız lisans oldu.Zaten o şekil de yapmıştım 1-2 ay oluyor. Benim gül gibi lisansım vardı yetkili servisin m@l lığı, yediler lisans'ı. Zaten içime sinmiyordu belki böylesi daha hayırlı olacak kinguin'den lisans alacağım.
benim ki de uzun süre kullanmayınca yapıyor sıfırlayınca düzeliyordu ama benim pc antika.İlginçtir sık sık mavi ekran hatası almaya başladım. Bilgisayarı uyut modunda kullanırım genelde. Açınca bir iki şeyi başlatıyorum tarayıcı gibi. Bir iki sn donukluk ve direk mavi ekran.