Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Daha çok kafa karıştırmayalım bence. Şimdi onu da program falan zannetmesin.gerek kalmıyor ms uncle hallediyor.
Daha çok kafa karıştırmayalım bence. Şimdi onu da program falan zannetmesin.gerek kalmıyor ms uncle hallediyor.
Bilmeyenler için, Bill Gates=Bill Uncle=MS UncleDaha çok kafa karıştırmayalım bence. Şimdi onu da program falan zannetmesin.
Bende de dv6 6b6st var, ona kurdum, kilit ekranında fan deli gibi dönüyor. Biraz daha hızlansa laptopun köşesi havalanır o derece.HP Pavilion DV6-3340ST Intel Core i5 480M 2.66GHZ 6GB 750GB bu pc yi win10 a yükselttim makine neredeyse yanacaktıneyse ki yangın çıkmadan işlem sorunsuz halloldu
![]()
Hp..HP Pavilion DV6-3340ST Intel Core i5 480M 2.66GHZ 6GB 750GB bu pc yi win10 a yükselttim makine neredeyse yanacaktıneyse ki yangın çıkmadan işlem sorunsuz halloldu
![]()
Isınma olur da bu resmen yanıyor be abi
Toz+macun+fan+hp. Bunlardan 4 ' ünden biri kesin olmalı.Isınma olur da bu resmen yanıyor be abiNeyse zaten makinede eski belki onunda etkisi olabilir
Ben az önce söktüm, fanı makineyle bir güzel vakumlayıp kapattım. Ne ısınma kaldı, ne ses.. Bu kadar farkedeceğini bilseydim aylar öncesinden yapardım. Şunun lanet sesini aylarca boşuna çekmişim..Isınma olur da bu resmen yanıyor be abiNeyse zaten makinede eski belki onunda etkisi olabilir
neyle nasıl vakumladın?Ben az önce söktüm, fanı makineyle bir güzel vakumlayıp kapattım. Ne ısınma kaldı, ne ses.. Bu kadar farkedeceğini bilseydim aylar öncesinden yapardım. Şunun lanet sesini aylarca boşuna çekmişim..
Kuvvetli bir elektrik süpürgesini fan deliklerine dayayıp son güçte çalıştırınca tüm tozu çekiyor. Fana yapışanlar kalsa da içerde birikmiş, tüylenmiş tozları çekmek yetiyor.neyle nasıl vakumladın?
pentium d 820 2.80ghz stok fan tekarar sökemem onu çok gıcık yeni fan da alamam o daha da gıcık...50 biraz yüksek gibi
Arkadaslar benim fanda bazen ısınsada yavas calısıyor mantıgı su islemci hızına gore calısıyor sıcaklıga gore degil mesela asırı ısınsa bile guc tasarrufuna alınca anında yavaslıyor .pentium d 820 2.80ghz stok fan tekarar sökemem onu çok gıcık yeni fan da alamam o daha da gıcık...
gündemde yeni bir pc yok genelde Linux Mint 17.3 mate kullanıyorum yani ömründe sorun yok...Yeni PC'ye yönel bence o PC'de w10 devam ederse 3-4ayı çıkartamassın
Abi en son hiç açılmıyor idi, günlerce uğraştım, format.Başlat menüsü bazen devre dışı oluyor tepki vermiyor, bu sorunu yaşayan var mı?
Aynen bende 10 kullanıyorum. Normalde yeniden başlayınca sorun çözülürdü bu sefer problem çözülmedi bayağı uğraştım, beklemeye aldım tekrar başlattım v.s. derken çalışmaya başladı.Abi en son hiç açılmıyor idi, günlerce uğraştım, format.
Edit: ben 10 kullanıyorum 8.1 hakkında bilgim yok.
Abi windows 10 da çok saçma bir sorun o, format dışı çözüm bilmiyorum suan geçerli.Aynen bende 10 kullanıyorum. Normalde yeniden başlayınca sorun çözülürdü bu sefer problem çözülmedi bayağı uğraştım, beklemeye aldım tekrar başlattım v.s. derken çalışmaya başladı.
Tekrar Windows 8.1'e geri dönmek için hiç uğraşmak istemiyorum inşallah bu sorunu çozerler.Abi windows 10 da çok saçma bir sorun o, format dışı çözüm bilmiyorum suan geçerli.
İnşallah diyelim, bende mağdurum çünkü, ama şuan stabil.Tekrar Windows 8.1'e geri dönmek için hiç uğraşmak istemiyorum inşallah bu sorunu çozerler.
Benim bilgisayarımda genellikle uyku modunu alınca bu problem ortaya çıkıyor.İnşallah diyelim, bende mağdurum çünkü, ama şuan stabil.