Windows 10 Ana Konu

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Win 10 kullanıyordum, ana kart değişti ve win 8 olarak geri geldi bilgisayar (ilk aldığım da win8 di) win 10" a yükseltiyorum ama lisans etkinleşmiyor. Ne yapmalıyım?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Bir önce ki sayfada önerdiğim yöntemi dene derim :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar bilgisayarım korsan Windows 7 Windows 10 a nasıl yükseltebilirim?
En iyisi yükseltme yapmadan kurmak .

Ve en güncel versiyonu indirin ki güncellemelerle boğuşmayın . Çünkü windows 10 çıktıktan sonra 2 buyu guncelleme aldı ve baya uzun suruyorlar benden demesi yani direkt en guncelini indirin W7'den güncellemenizi tavsiye etmem .

Reaksiyon puanı
26
En iyisi yükseltme yapmadan kurmak .

Ve en güncel versiyonu indirin ki güncellemelerle boğuşmayın . Çünkü windows 10 çıktıktan sonra 2 buyu guncelleme aldı ve baya uzun suruyorlar benden demesi yani direkt en guncelini indirin W7'den güncellemenizi tavsiye etmem .
Hocam Windows 10 a geçmek için ne yapmalıyım yeterki Windows 10 a geçeyim zahmetsiz şekilde

Reaksiyon puanı
26
Memnundum suan W7 kullaniom farklılık olsun diye.
Bende önceden Win 8.1 kullanıyordum şuan Win 7 kullanıyorum önceden kaydedilmiş ekran görüntüsü var mesala yeni kaydetmek istiyorum bu ... adlı dosya ile değiştirilsin mi diyor evet diyorum kaydediyorum eski ekran görüntüsünü siliyor bunu çözemedim nedense.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Onu da yeni duydum. Yalnız benim dediğim de aynı yola çıkıyor, tek farkı benim win8.1 de korsan idi. Win10'a yükseltip crackleyeceksin, sonra da fabrika ayarı çekeceksin, orjinal olacak. Benim öyle oldu.
şuan da önerdiğiniz sistemi uyguladım yani win 10'u kmspico ile etkinleştirip fabrika ayarlarına döndüm teşekkürler işe yaradı.

Erenkpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben dün pcmi sıfırladım ve sıfırlama kısmı bitmişti ve ilk önümüze çıkan kurulum yazısı geldi merhaba hadi birkaç temel şeyi aradan çıkaralım. ve ışıklar vardı diye bir kısım geldi ve o kısımda farem ve klavyem çalışmıyor hiç birşey yapamıyorum ne yapmam lazım yardım eder misiniz.

Son düzenleyen moderatör:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaşlar ben dün pcmi sıfırladım ve sıfırlama kısmı bitmişti ve ilk önümüze çıkan kurulum yazısı geldi merhaba hadi birkaç temel şeyi aradan çıkaralım. ve ışıklar vardı diye bir kısım geldi ve o kısımda farem ve klavyem çalışmıyor hiç birşey yapamıyorum ne yapmam lazım yardım eder misiniz.
Bekleyeceksin.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Arkadaşlar bilgisayar açılırken entegre olan mail adresinin şifresini istiyor du bende netplwiz yoluyla açılışta şifre isteme olayını kaldırdım sorun şu ki PC uykuya geçip açılınca yine şifre istiyor onu nasıl engellerim?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Posta uygulamasında artık canlı bildirim yok yani eposta geldiğinde üzerinde bildirmiyor var mı aynı sorunu yaşayan ?

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
KMSpico ile etkinleştirmiştim az önce bir uyarı aldım ''geçici lisansınızın süresi dolmak üzere'' abi şaka gibi ya! Mecburen alacağız bir lisans kinguin den lisans alan var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
KMSpico ile etkinleştirmiştim az önce bir uyarı aldım ''geçici lisansınızın süresi dolmak üzere'' abi şaka gibi ya! Mecburen alacağız bir lisans kinguin den lisans alan var mı?
Güncel bir kmspico dene. Etkinleştirdikten sonra fabrika ayarlarına sıfırla.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Güncel bir kmspico dene. Etkinleştirdikten sonra fabrika ayarlarına sıfırla.
Zaten o şekil de yapmıştım 1-2 ay oluyor. Benim gül gibi lisansım vardı yetkili servisin m@l lığı, yediler lisans'ı. Zaten içime sinmiyordu belki böylesi daha hayırlı olacak kinguin'den lisans alacağım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Zaten o şekil de yapmıştım 1-2 ay oluyor. Benim gül gibi lisansım vardı yetkili servisin m@l lığı, yediler lisans'ı. Zaten içime sinmiyordu belki böylesi daha hayırlı olacak kinguin'den lisans alacağım.
Öyleyse sende işe yaramamış. Bende sınırsız lisans oldu.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Home'da pro lisansı kullanılır mı?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
İlginçtir sık sık mavi ekran hatası almaya başladım. Bilgisayarı uyut modunda kullanırım genelde. Açınca bir iki şeyi başlatıyorum tarayıcı gibi. Bir iki sn donukluk ve direk mavi ekran.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
İlginçtir sık sık mavi ekran hatası almaya başladım. Bilgisayarı uyut modunda kullanırım genelde. Açınca bir iki şeyi başlatıyorum tarayıcı gibi. Bir iki sn donukluk ve direk mavi ekran.
benim ki de uzun süre kullanmayınca yapıyor sıfırlayınca düzeliyordu ama benim pc antika.