- Reaksiyon puanı
- 16,126
bir de windows her açılışında hotmail şifremi istiyor. doğrudan oturum açmasını istiyorum. yardım edin lütfen :S
Böyle saçma bir işletim sistemi yok istemediğim driverleri ard ardına kurdu hata verdirdi ben sildikçe o yükledi şimdi driverleri değiştirdim bilgisayarı düzelttim diye windowsu korsan statüsüne soktu sabahtan beri uğraşıyorum bu keysiz yüksetme mevzusu çok insanın başını ağrıtacak benden söylemesi.
Vallaha arkadaşların anlattıklarına göre bendeki beta 10074 daha stabil. Windows guncelleyeceğine batırmış. Ben 7 ye geri dönmeyi düşünüyorum.Beyler rastgele donmalar yaşayan var mı? Oyunda veya normal kullanımda fark etmez. Oyun sorunluydu zaten onda oluyordu da, 20 gb oyun indirdim kurucam ama çıkarma işleminde sürekli deli oluyor. Repackten indirdim sorun onda dicem indiren indirip oynuyor kaldı ki bir kere de donmuyor oyunu hiç bir şekilde kuramıyorum sürekli donuyor.
oturum açma ekranından önce siyah ekran geliyor ve 30 sn sürüyor. başlangıç onarma yapmaya çalıştım hata verdi
Bulunan ana neden:
---------------------------
İşletim sistemi sürümü Başlangıç Onarma ile uyumlu değil diyor hem bu sorunu hemde siyah ekran sorununu nasıl çözebilirim
sıfırdan kurdum
Merhaba, ben windows 10'u kurarken sorun yaşıyorum. iso dosyasını kullanarak güncellemeyi deniyorum ve karşıma fotodaki ekran çıkıyor.
ayarlar-hesaplar-bunun yerine yerel bir hesapla oturum açın
bunu dene hocam
W10 lisansı olarak mı girmeye çalışıyorsun hocam?o değilde bu salak microsoft benim win7 lisansını kabul etmediki bir şey anlamadım bu işten resmen korsana teşvik eyyyyyyyy MS
ms ve 10 hakkında atıp tuttun mu? kardeşim atıp tutuyordu onun notebook'a 10240 pro kurdum etkinleşmedi ya kara liste var yada sistemleri çökmek üzere...o değilde bu salak microsoft benim win7 lisansını kabul etmediki bir şey anlamadım bu işten resmen korsana teşvik eyyyyyyyy MS
W10 lisansı olarak mı girmeye çalışıyorsun hocam?
yok hocam normal vin 7 kurulumu yaptım lisansı kabul etmedi çok ilginç yani...
Driverlarda bütün sıkıntı çıktı daha oyun için uygun değil geri dönün benceYemin ederim çıldırıcam. Ulan low lewel format attım sıfırdan kurdu, gene aynı donuyor.
Sizden ricam steam kullananlar boyutu küçük olmayan herhangi bir oyunu yedekler misiniz? Bende yedekleme sırasında da donuyordu sadece bende mi böyle oluyor merak ediyorum.
@__kadıköyRAP__ @ck-xe
20 GB veri indirdim abi o oyunu oynayacam gerekirse 8.1'e dönerim.
Far Cry 3 kurdum, 8.1'de iken orta ayarlarda fps düşüşü oluyordu öyle oynuyordum hatta bazı ayarlar düşükteydi, şimdi ise yüksek ayarlarda kasmadan çok akıcı bir şekilde oynuyorum. Kesinlikle gözle görülür bir fps artışı var ama oyunu kuramadıktan sonra isterse 200 fps artsın şu anlık bir işime yaramaz. Witcher 3 indirdim akıcı bir şekilde oynanabilirsem satın alıcam ama kuramıyorum. 2-3 saate 8.1 dönücem sırf bunun için.Driverlarda bütün sıkıntı çıktı daha oyun için uygun değil geri dönün bence