Windows tam çıkmadan geçmemek lazım. Yoksa başa bela, ben de denedim bir kaç kez yüklemeyi ama safe_os boot hatası aldım. Çözümü de yok bıraktım yüklemeyi. Şimdilik win7 napalım😔 win8e mi geçsem acep bu ülkede Windowsa para verilmez heralde 😄😄bulabilir miyim nette?Far Cry 3 kurdum, 8.1'de iken orta ayarlarda fps düşüşü oluyordu öyle oynuyordum hatta bazı ayarlar düşükteydi, şimdi ise yüksek ayarlarda kasmadan çok akıcı bir şekilde oynuyorum. Kesinlikle gözle görülür bir fps artışı var ama oyunu kuramadıktan sonra isterse 200 fps artsın şu anlık bir işime yaramaz. Witcher 3 indirdim akıcı bir şekilde oynanabilirsem satın alıcam ama kuramıyorum. 2-3 saate 8.1 dönücem sırf bunun için.
Yemin ederim çıldırıcam. Ulan low lewel format attım sıfırdan kurdu, gene aynı donuyor.
Sizden ricam steam kullananlar boyutu küçük olmayan herhangi bir oyunu yedekler misiniz? Bende yedekleme sırasında da donuyordu sadece bende mi böyle oluyor merak ediyorum.
@__kadıköyRAP__ @ck-xe
20 GB veri indirdim abi o oyunu oynayacam gerekirse 8.1'e dönerim.
arkadaşlar ben şimdi yükseltmek istemiyorum. eylül gibi vs yükselteceğim. rezervasyon simgesi o zaman kadar kalır mı? veya bu yükseltme işlemini ücretsiz olarak ne zamana kadar yapma hakkım var?
Teşekkürler öncelikle de niye iptal ettin be hocamTamam deniyorum. Yedekleme sırasında işlemci, disk kullanımına baktın mı? Belki aşırı yükleniyordur.
---------
Denedim. 55 GB oyun yedeklemeyi seçtim. Sorunsuzca yedekliyor. 5 dakika bekleyip iptal ettim. Yeterlidir sanırım :mrgreen: Herhangi bir donma yok.
Teşekkürler öncelikle de niye iptal ettin be hocam27 gb yer ayırıp yaklaşık 11 gb'a geldiğinde donuyor, bazen 5-6 gb'da iken de donduğu oluyor ama çoğunlukla 11 gb a gelince donuyordu ve ilginçtir ki disk kullanımı azdı yani yüklenirken pcyi rahat kullanabiliyordum. Yüzde 18 civarında falandı max. En son dayanamaz oldum w8.1'e döndüm, sorunsuzca yüklendi.
Yemin ederim çıldırıcam. Ulan low lewel format attım sıfırdan kurdu, gene aynı donuyor.
Sizden ricam steam kullananlar boyutu küçük olmayan herhangi bir oyunu yedekler misiniz? Bende yedekleme sırasında da donuyordu sadece bende mi böyle oluyor merak ediyorum.
@__kadıköyRAP__ @ck-xe
20 GB veri indirdim abi o oyunu oynayacam gerekirse 8.1'e dönerim.
Ekli dosyayı görüntüle 12306Arkadaşlar günlerdir bu uyarı ile bekliyorum.Şu ana kadar hiçbir değişiklik olmadı.Acaba ne zaman yükseltme bildirimi geleceği ile ilgili bilgisi olan var mı?
Lisanslı win7 home premium sisteme w10 home s.l iso dosyası ile yükseltme yaparsam etkinleşir mi ?
Aynen hocam D'ye kurup tekrar w10 kurmayı düşünüyorum şu an ama donması da sinir bozucu. Oyun yedeklemeyi dener misin hocam steamden zahmet olmazsa? 10 GB'lık falanyeni sisteme geçerken oyunları mı yedeklemek istedin?
hiç gerek yok, benim steam D'de kurulu zaten tüm oyunlar oraya kuruluyor, formattan sonra direk zaten D'de kurulu olan steam'i çalıştırıyorum kaldığım yerden devam
Aynen hocam D'ye kurup tekrar w10 kurmayı düşünüyorum şu an ama donması da sinir bozucu. Oyun yedeklemeyi dener misin hocam steamden zahmet olmazsa? 10 GB'lık falan![]()
8.1'e döndüm ben de, sıkıntısız yüklendi. Demek ki farklı donanımlarda farklı uyumsuzluklar gösterebiliyor W10. Teşekkürler hocamyaptım 13gblık bi yedek, sıkıntı çıkmadı![]()
muhtemelen etkinleşir bende denicem.arkadaşlar benim hardisk sorunlu değiştirdiğimde tekrar yükleme yaptığımda win10 direk aktif olur mu ? şu an aktifleşti kullanım sağlanıyor ama hardiski değiştirmem gerek .
Bende 8.1 vardı etkinleşti sorunsuz.Bende ilk önce W7 vardı orijinal, sonra bi halt ettim sıfırdan w10 insder yükledim. Şu an temiz kurulum yapmak istiyorum etkinleşir mi?