Windows 10 Ana Konu

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
windows 10 kurdum gerçekten güzel yapmışlar. hiçbir sıkıntı yaşamadım şu anda orjinal kullanıyorum win 10 home sing. lang.

yerge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Far Cry 3 kurdum, 8.1'de iken orta ayarlarda fps düşüşü oluyordu öyle oynuyordum hatta bazı ayarlar düşükteydi, şimdi ise yüksek ayarlarda kasmadan çok akıcı bir şekilde oynuyorum. Kesinlikle gözle görülür bir fps artışı var ama oyunu kuramadıktan sonra isterse 200 fps artsın şu anlık bir işime yaramaz. Witcher 3 indirdim akıcı bir şekilde oynanabilirsem satın alıcam ama kuramıyorum. 2-3 saate 8.1 dönücem sırf bunun için.
Windows tam çıkmadan geçmemek lazım. Yoksa başa bela, ben de denedim bir kaç kez yüklemeyi ama safe_os boot hatası aldım. Çözümü de yok bıraktım yüklemeyi. Şimdilik win7 napalım😔 win8e mi geçsem acep bu ülkede Windowsa para verilmez heralde 😄😄bulabilir miyim nette?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yemin ederim çıldırıcam. Ulan low lewel format attım sıfırdan kurdu, gene aynı donuyor.
Sizden ricam steam kullananlar boyutu küçük olmayan herhangi bir oyunu yedekler misiniz? Bende yedekleme sırasında da donuyordu sadece bende mi böyle oluyor merak ediyorum.

@__kadıköyRAP__ @ck-xe

20 GB veri indirdim abi o oyunu oynayacam gerekirse 8.1'e dönerim.

Tamam deniyorum. Yedekleme sırasında işlemci, disk kullanımına baktın mı? Belki aşırı yükleniyordur.
---------
Denedim. 55 GB oyun yedeklemeyi seçtim. Sorunsuzca yedekliyor. 5 dakika bekleyip iptal ettim. Yeterlidir sanırım :mrgreen: Herhangi bir donma yok.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
arkadaşlar ben şimdi yükseltmek istemiyorum. eylül gibi vs yükselteceğim. rezervasyon simgesi o zaman kadar kalır mı? veya bu yükseltme işlemini ücretsiz olarak ne zamana kadar yapma hakkım var?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
arkadaşlar ben şimdi yükseltmek istemiyorum. eylül gibi vs yükselteceğim. rezervasyon simgesi o zaman kadar kalır mı? veya bu yükseltme işlemini ücretsiz olarak ne zamana kadar yapma hakkım var?

28 ya da 29 Temmuz 2016 olması lazım son tarihin. Yani hakkın 1 yıl içinde dolacak.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Tamam deniyorum. Yedekleme sırasında işlemci, disk kullanımına baktın mı? Belki aşırı yükleniyordur.
---------
Denedim. 55 GB oyun yedeklemeyi seçtim. Sorunsuzca yedekliyor. 5 dakika bekleyip iptal ettim. Yeterlidir sanırım :mrgreen: Herhangi bir donma yok.
Teşekkürler öncelikle de niye iptal ettin be hocam :D 27 gb yer ayırıp yaklaşık 11 gb'a geldiğinde donuyor, bazen 5-6 gb'da iken de donduğu oluyor ama çoğunlukla 11 gb a gelince donuyordu ve ilginçtir ki disk kullanımı azdı yani yüklenirken pcyi rahat kullanabiliyordum. Yüzde 18 civarında falandı max. En son dayanamaz oldum w8.1'e döndüm, sorunsuzca yüklendi.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Teşekkürler öncelikle de niye iptal ettin be hocam :D 27 gb yer ayırıp yaklaşık 11 gb'a geldiğinde donuyor, bazen 5-6 gb'da iken de donduğu oluyor ama çoğunlukla 11 gb a gelince donuyordu ve ilginçtir ki disk kullanımı azdı yani yüklenirken pcyi rahat kullanabiliyordum. Yüzde 18 civarında falandı max. En son dayanamaz oldum w8.1'e döndüm, sorunsuzca yüklendi.

Bilseydim bitene kadar beklerdim :D :mrgreen:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yemin ederim çıldırıcam. Ulan low lewel format attım sıfırdan kurdu, gene aynı donuyor.
Sizden ricam steam kullananlar boyutu küçük olmayan herhangi bir oyunu yedekler misiniz? Bende yedekleme sırasında da donuyordu sadece bende mi böyle oluyor merak ediyorum.

@__kadıköyRAP__ @ck-xe

20 GB veri indirdim abi o oyunu oynayacam gerekirse 8.1'e dönerim.

yeni sisteme geçerken oyunları mı yedeklemek istedin?
hiç gerek yok, benim steam D'de kurulu zaten tüm oyunlar oraya kuruluyor, formattan sonra direk zaten D'de kurulu olan steam'i çalıştırıyorum kaldığım yerden devam

ctunc66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win7 şifrem var ama hiç yükseltme yapıp orjinal olacak diye uğraşmadım. Win10 u sitesinden usb ye atma uygulamasıyla USB den kurdum temiz şekilde. Youtube da kolay bi aktifleştirme anlatımı var o şekilde crackledim. Sorunsuz kullanıyorum.
Sadece güncelleştirme konusu kafamı karıştırdı. Eskisi gibi istediğin güncelleştirmeleri yükleyip istemediğini yüklememe özgürlüğünü niye kısıtlamışlar anlamadım.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ekli dosyayı görüntüle 12306Arkadaşlar günlerdir bu uyarı ile bekliyorum.Şu ana kadar hiçbir değişiklik olmadı.Acaba ne zaman yükseltme bildirimi geleceği ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bekleyeceksin. İstersen şu araçla yükseltebilirsin: http://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Çalıştırdıktan sonra şimdi yükselt demen yeterli. KEndisi indirip kuruyor. Kurarken de neyi silmek isteyip istemediğini soruyor.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Lisanslı win7 home premium sisteme w10 home s.l iso dosyası ile yükseltme yaparsam etkinleşir mi ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
yeni sisteme geçerken oyunları mı yedeklemek istedin?
hiç gerek yok, benim steam D'de kurulu zaten tüm oyunlar oraya kuruluyor, formattan sonra direk zaten D'de kurulu olan steam'i çalıştırıyorum kaldığım yerden devam
Aynen hocam D'ye kurup tekrar w10 kurmayı düşünüyorum şu an ama donması da sinir bozucu. Oyun yedeklemeyi dener misin hocam steamden zahmet olmazsa? 10 GB'lık falan :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Benim oyunlar da D'de idi. Originde yeniden kurarken oyun klasörünün içindekileri sildi. Yeniden indirecekken durdurdum; artık ay sonuna.

Steam iyiymiş.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kütüphane klasörleri oluşturabiliyorsunuz. Z harfine kadar disk bölüp hepsine de Steam oyunu atıp oynayabilirsiniz... (Ayarlar - İndirmeler - Kütüphane Klasörleri)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sonunda ne yaptım ettim evdeki pc'yi win 10 taşımayı başardım şükürler olsun :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Wi10 güzel ya hoşuma gitti ben beğendim şuan için 1-2 sorun var ama hallolur umarım onun dışında iyi.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten başarılı normalde chrome mutlaka yüklerdim tarayıcı olarak ama edge yeterli gayet :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
So1V3EiVFBLWzcCbIkegq8qY6ya5rHPN5oWWMnDsRms=w814-h555-no

chrome varken işim olmaz.

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilen bilor windows 10 da soyle bir sorun var temayi eskisi gibi kendimiz olusturamiyoruz ve imlecide degistirsek bile acilsita eski haline geliyor microsoftun buna izin vermemesi gercekten can sıkıcı bir durum

ByCehenneM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim hardisk sorunlu değiştirdiğimde tekrar yükleme yaptığımda win10 direk aktif olur mu ? şu an aktifleşti kullanım sağlanıyor ama hardiski değiştirmem gerek .

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bende ilk önce W7 vardı orijinal, sonra bi halt ettim sıfırdan w10 insder yükledim. Şu an temiz kurulum yapmak istiyorum etkinleşir mi?