Windows 10 Ana Konu

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ekli dosyayı görüntüle 12286
x2NuVT6owKiaAV4tF-8hSdGuW9hfD4F8MZsEALb0Zjk=w744-h394-no

bedava gelmiş olması çok güzel.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Eee şimdi arkadaş bedavaya win10 sahibimi oldu :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
öyle oldu ön izleme sürümü ile başladım ve tam sürüm oldu.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
benim sorunumun çözümünü bilen yok sanırım :(

laptopun touchpad'inin ayarları kaydolmuyor. pc yi kapatıp açınca eski haline dönüyor.

bir de windows her açılışında hotmail şifremi istiyor. doğrudan oturum açmasını istiyorum. yardım edin lütfen :S

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Böyle saçma bir işletim sistemi yok istemediğim driverleri ard ardına kurdu hata verdirdi ben sildikçe o yükledi şimdi driverleri değiştirdim bilgisayarı düzelttim diye windowsu korsan statüsüne soktu sabahtan beri uğraşıyorum bu keysiz yüksetme mevzusu çok insanın başını ağrıtacak benden söylemesi.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Böyle saçma bir işletim sistemi yok istemediğim driverleri ard ardına kurdu hata verdirdi ben sildikçe o yükledi şimdi driverleri değiştirdim bilgisayarı düzelttim diye windowsu korsan statüsüne soktu sabahtan beri uğraşıyorum bu keysiz yüksetme mevzusu çok insanın başını ağrıtacak benden söylemesi.

Çok ümitliydim Os X el capitan'a ara verip Windows 10 kullanayım dedim o kadar sorun çıkardı ki Windows 8.1'e geri dönüp bir kenera attım. Kısacası Mac devam.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Beyler rastgele donmalar yaşayan var mı? Oyunda veya normal kullanımda fark etmez. Oynadığım oyun sorunluydu zaten onda donma oluyordu da, 20 gb oyun indirdim kurucam ama çıkarma işleminde sürekli donuyor. Repackten indirdim sorun onda dicem indiren indirip oynuyor kaldı ki bir kere de donmuyor oyunu hiç bir şekilde kuramıyorum sürekli donuyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler rastgele donmalar yaşayan var mı? Oyunda veya normal kullanımda fark etmez. Oyun sorunluydu zaten onda oluyordu da, 20 gb oyun indirdim kurucam ama çıkarma işleminde sürekli deli oluyor. Repackten indirdim sorun onda dicem indiren indirip oynuyor kaldı ki bir kere de donmuyor oyunu hiç bir şekilde kuramıyorum sürekli donuyor.
Vallaha arkadaşların anlattıklarına göre bendeki beta 10074 daha stabil. Windows guncelleyeceğine batırmış. Ben 7 ye geri dönmeyi düşünüyorum.

TomRiddle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oturum açma ekranından önce siyah ekran geliyor ve 30 sn sürüyor. başlangıç onarma yapmaya çalıştım hata verdi
Bulunan ana neden:
---------------------------
İşletim sistemi sürümü Başlangıç Onarma ile uyumlu değil diyor hem bu sorunu hemde siyah ekran sorununu nasıl çözebilirim

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
oturum açma ekranından önce siyah ekran geliyor ve 30 sn sürüyor. başlangıç onarma yapmaya çalıştım hata verdi
Bulunan ana neden:
---------------------------
İşletim sistemi sürümü Başlangıç Onarma ile uyumlu değil diyor hem bu sorunu hemde siyah ekran sorununu nasıl çözebilirim

Windowsun bir aylığına izin verdiği geri dönme işlemini uygulayarak.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Abi saçma sapan hatalar ve takılmalardan dolayı win7 ye dönüyorum illet ettim artık hergün başka problem güncelleme gelip düzelene kadar win7 forever

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
msi vr601-049'a kurduk ama etkinleşmiyor sadece benim pc için olmuş o usb ...

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Sizin için kendimi feda ediyorum :D

rVRVvV.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bunu çoktan yapmıştım msi vr01'de yemedi kardeşim kara listede olmalı...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
o değilde bu salak microsoft benim win7 lisansını kabul etmediki bir şey anlamadım bu işten resmen korsana teşvik eyyyyyyyy MS

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ayarlar-hesaplar-bunun yerine yerel bir hesapla oturum açın

bunu dene hocam

teşekkürler oldu:)

touchpad sorununu da windowsun hazır kurduğu driver'ı silip hp nin sitesinden indirip kurarak çözdüm. şuan için sorun görünmüyor ama yakında başka sorunlar ile karşınızda olabilirim :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o değilde bu salak microsoft benim win7 lisansını kabul etmediki bir şey anlamadım bu işten resmen korsana teşvik eyyyyyyyy MS
ms ve 10 hakkında atıp tuttun mu? kardeşim atıp tutuyordu onun notebook'a 10240 pro kurdum etkinleşmedi ya kara liste var yada sistemleri çökmek üzere...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Yemin ederim çıldırıcam. Ulan low lewel format attım sıfırdan kurdu, gene aynı donuyor.
Sizden ricam steam kullananlar boyutu küçük olmayan herhangi bir oyunu yedekler misiniz? Bende yedekleme sırasında da donuyordu sadece bende mi böyle oluyor merak ediyorum.

@__kadıköyRAP__ @ck-xe

20 GB veri indirdim abi o oyunu oynayacam gerekirse 8.1'e dönerim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yemin ederim çıldırıcam. Ulan low lewel format attım sıfırdan kurdu, gene aynı donuyor.
Sizden ricam steam kullananlar boyutu küçük olmayan herhangi bir oyunu yedekler misiniz? Bende yedekleme sırasında da donuyordu sadece bende mi böyle oluyor merak ediyorum.

@__kadıköyRAP__ @ck-xe

20 GB veri indirdim abi o oyunu oynayacam gerekirse 8.1'e dönerim.
Driverlarda bütün sıkıntı çıktı daha oyun için uygun değil geri dönün bence

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Driverlarda bütün sıkıntı çıktı daha oyun için uygun değil geri dönün bence
Far Cry 3 kurdum, 8.1'de iken orta ayarlarda fps düşüşü oluyordu öyle oynuyordum hatta bazı ayarlar düşükteydi, şimdi ise yüksek ayarlarda kasmadan çok akıcı bir şekilde oynuyorum. Kesinlikle gözle görülür bir fps artışı var ama oyunu kuramadıktan sonra isterse 200 fps artsın şu anlık bir işime yaramaz. Witcher 3 indirdim akıcı bir şekilde oynanabilirsem satın alıcam ama kuramıyorum. 2-3 saate 8.1 dönücem sırf bunun için.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Driverler da hiç bir sıkıntı yaşamadım hatta hepsini kendi kurdu ve sorunsuz kullanıyorum şuan