Windows 10 Ana Konu

mccemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 10 da oyunlari nasil tam ekran yapcam yardim edermisin ?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
W10'u yüklediğimden beri video izlerken ara ara görüntü de bozulmalar oluyor rengarenk bir birine giriyor video :huh:

Toughwolf

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar hala ses seda yok mu ? Bu bilgisayar açılırken ille oturum açma şifresini mi gircem , ben böyle şeylere çok üşeniyorum . Birde Windows hello neden yok bende , yüz ile oturum açma yok ön kamera var zaten laptop :D

Yeterli donanimin olmadigi icin helloyu goremiyorsundur. Windows hello icin sadece standart kamera yeterli degil. Standart kamera, infrared kamera ve RGBD kamera (derinlik kamerasi) gerekiyor. Bakiniz: intel realsense kamera, microsoft kinect.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kamera ayarlarını nasıl yapıyoruz.Windows 8 de parlaklık falan ayarlanabiliyodu,bunda nasıl?

erhanacars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
sound blaster cinema uygulaması çalışmıyor .Realtek HD audio yüklü 8.1 de çalışıyordu ne yapmalıyım

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
yeni key vermiyor mu sadece etkinleştiriyor mu key gösteren uygulamalar ile yeni key'ini görebilen var mı aranızda :mrgreen:

bahadir03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler orjinal windows 7 sp1 üstüne mediacreationtool ile windows 10u kurdum herşey düzgün fakat ekran parlaklığı hiçbir yerden kısılmıyor (denetim masasından,bildirim merkezinden,klavyeden,güç seçeneklerinden,mutfak robotundan vs.) ekran kartım AMD mobility Rodeon HD 5000 series ve laptopta HP. tüm güncelleştirmeleride yükledim ama düzelmedi lütfen bilen yardım etsin :(

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
kuruluma başla orada soruyor , dosyalar korunsun gibi bişey diyor onu değil diğer seçeneği işaretlersin.

Hocam ben şuan windows 10 yükledim ama :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kuruluma başla orada soruyor , dosyalar korunsun gibi bişey diyor onu değil diğer seçeneği işaretlersin.

Hocam ben şuan windows 10 yükledim ama :S

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Win 10 sıfırlayalım dedik 3 saat oldu son 2 saattir 99 da [emoji35]

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
windows 7'den ayrılamayanlara gelsin :D
a4LQqdQ_460s_v1.jpg

yerge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben de yüklerken bir sorunla karşılaştım, gerçi sorun mu bilmiyorum. Yükleme ilerleme yaptı, PC yeniden başlatılırken Windows başlangıç ekranında Windowsun mavi simgesi olan yerde dondu. Yaklaşık yarım saattir böyle bekliyorum ama, yükleme mi yapıyor yoksa gerçekten dondu mu bilemiyorum, hiç bir yazı Vs de yok. Bu ilk yeniden başlatma sırasında, yükseltme yapan arkadaşlar ne kadar bekledi acaba?

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 10 enterprise ile pro arasındaki fark ne :)

arkadaşlar win 10 a yükseltme kaç saat sürüyor

Valla benimki 30 dk civarı bir şey sürdü :) ne saati ):

ya benim windows10 inglizceçok şükür İngilizcemiz var ama çok öenmli yerler de ayrıntılar giderse :(

blue mc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-Windows 7 kutulu lisansım var. Şu an windows 10 yüklemesi yapip, makinede anakart, işlemci, vs degisikligi yaptigimda, lisanslı olarak yeniden windows 7, ya da windows 10 kurabilir miyim?
2-Windows 7 de iken $Windows.~BT klasörüne inen dosyaları kopyalayıp, sisteme Windows 8.1 kurduğumuzda $Windows.~BT klasörünü c'ye atıp bu şekilde 8.1 de iken Windows 10'a yükseltme yapabilirmiyiz. ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
startisback lisansı almayı düşünüyorum, gerçeğe en yakın başlat menüsü

thuux4U.jpg

yerge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Canlar, arkadaşlar, brolar... :)
Akşam dün akşam windows un sitesindeki araç ile yükseltme yapıyordum indi, yükledi yeniden başlatma esnasında dondu ekran. Mecburen kapatıp kendim açmak durumunda kaldım. Bir hata mesajı aldım sonrasında boot ile ilgili. Nedir ne değildir anlamadım, araştırdım pek çözüm de yok o hata ile ilgili, heralde kırk yılda bir olabilecek bir hatayı ben çıkarmayı başardım :D neyse şimdi ki kararım yine o araç ile, direk temiz kurulum usbsi yapsam, ardından direk temiz kurulum yapsam bir sorun çıkar mı acaba? Oem key heralde internete bağlandıktan sonra aktifleşiyormuş, bildiğim kadarıyla(Bilgim de kısıtlı?)
Düşüncelerinizi paylaşabilirseniz çok iyi olur, sevinirim yani hani :)

answer111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar peki bu 10 u beğenmezsek geri dönüş imkanımız varmı yani ben orijinal 7 kullanıyorum geri dönüşte bu win 7 lisansını tekrar kullanabilirmiyim

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
arkadaşlar peki bu 10 u beğenmezsek geri dönüş imkanımız varmı yani ben orijinal 7 kullanıyorum geri dönüşte bu win 7 lisansını tekrar kullanabilirmiyim
Lisans kaybetmeden dönmeniz için bir ay süre verildi, beğenmeyenler geri donebilecek. Ben guncellemediğim için bilmiyorum internette yaz çıkar. Bu işlem sonucu sahip olduğunuz lisans kalacak.

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lisans kaybetmeden dönmeniz için bir ay süre verildi, beğenmeyenler geri donebilecek. Ben guncellemediğim için bilmiyorum internette yaz çıkar. Bu işlem sonucu sahip olduğunuz lisans kalacak.
Arkadaşlar yükseltme yaptıktan sonra 30 gün içerisinde geri dönüş yapabilirsiniz(Sistemin bulunduğu diskte windows.old diye klasörü bulunanlar için geçerli). 30 gün sonra eski windows'unuzdan kalan herşey siliniyor. Anca kurtarma dvd'si,bölümü yada sistem imajı bulunanlar istediği zaman geri dönüş yapabilir.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Arama kısmı çalışmamaya başladı; çözüm önerisi olan var mı.

TYs9_Sjv.png