Matthew Bellamy
Profesör
Şu GTA V sorununu çözün arkadaş ya ! :helpsmilie:
1-2 gün geç gelebiliyor benim ki bugün geldi.rezerve ettim ama bildirim gelmedi neden
Arkadaşlar hala ses seda yok mu ? Bu bilgisayar açılırken ille oturum açma şifresini mi gircem , ben böyle şeylere çok üşeniyorum . Birde Windows hello neden yok bende , yüz ile oturum açma yok ön kamera var zaten laptop![]()
yeni key vermiyor mu sadece etkinleştiriyor mu key gösteren uygulamalar ile yeni key'ini görebilen var mı aranızda :mrgreen:
anladım teşekkürler :thumbup1:key herkeste aynı, asıl key donanımımız büyük ihtimalle de anakartımız oluyor
kuruluma başla orada soruyor , dosyalar korunsun gibi bişey diyor onu değil diğer seçeneği işaretlersin.
kuruluma başla orada soruyor , dosyalar korunsun gibi bişey diyor onu değil diğer seçeneği işaretlersin.
Aynısı bende oldu nebookta kapama tuşuna basılı tutup kapattım.sonra açtım kuruldu ama içime sinmedi şimdi sıfırdan usb den format atıyom. [emoji41]Win 10 sıfırlayalım dedik 3 saat oldu son 2 saattir 99 da [emoji35]
arkadaşlar win 10 a yükseltme kaç saat sürüyor
Lisans kaybetmeden dönmeniz için bir ay süre verildi, beğenmeyenler geri donebilecek. Ben guncellemediğim için bilmiyorum internette yaz çıkar. Bu işlem sonucu sahip olduğunuz lisans kalacak.arkadaşlar peki bu 10 u beğenmezsek geri dönüş imkanımız varmı yani ben orijinal 7 kullanıyorum geri dönüşte bu win 7 lisansını tekrar kullanabilirmiyim
arkadaşlar peki bu 10 u beğenmezsek geri dönüş imkanımız varmı yani ben orijinal 7 kullanıyorum geri dönüşte bu win 7 lisansını tekrar kullanabilirmiyim
Arkadaşlar yükseltme yaptıktan sonra 30 gün içerisinde geri dönüş yapabilirsiniz(Sistemin bulunduğu diskte windows.old diye klasörü bulunanlar için geçerli). 30 gün sonra eski windows'unuzdan kalan herşey siliniyor. Anca kurtarma dvd'si,bölümü yada sistem imajı bulunanlar istediği zaman geri dönüş yapabilir.Lisans kaybetmeden dönmeniz için bir ay süre verildi, beğenmeyenler geri donebilecek. Ben guncellemediğim için bilmiyorum internette yaz çıkar. Bu işlem sonucu sahip olduğunuz lisans kalacak.