Oyun Dunyası
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Windows orijinal olmayabilir miSorun gözükmüyor o ekranda. BIOS açılırken ethernet bağlantısıyla ilgili birşeyler yapıyor. ESC ye basarak atlayabilirsiniz burayı. BIOS' ta iptal etmeyle ilgili seçenek de var yanlış hatırlamıyorsam.
Windows 8'da çıkmıyordu Windows 10'da çıkmaya başladıo intel'in reklamı bişey yok ingilizcem iyi
driver güncellemesiylen gelmiştir belkiWindows 8'da çıkmıyordu Windows 10'da çıkmaya başladı
sağoldriver güncellemesiylen gelmiştir belki
rica ederim
windows8 deyken öyle olmuyomuş amaBilgisayar network üzerinden yükleme yapmaya çalışıyor. Ya boot sıralamasında network birinci sırada ya da HDD/SSD'de sorun var.
windows8 deyken öyle olmuyomuş amaBilgisayar network üzerinden yükleme yapmaya çalışıyor. Ya boot sıralamasında network birinci sırada ya da HDD/SSD'de sorun var.
yardımın için teşekkür ederimHangi BIOS'u ve sürümünü kullanıyorsunuz fikrim yok ama genel olarak tabir etmeye çalışayım. Sistem başlangıcında karşılaştığınız bu ekran BIOS ayarlarında Internet, Ethernet, Network... için ayarlanan boot seçeneğinin 1st (First boot) olarak ayarlanmasından kaynaklı. Bunu düzeltmek için; Yine BIOS'un boot ayarları sekmesinde, İnterneti disable (devre dışı) bırakmanız gerek. Sistemi hangisinden başlatıyorsanız (SSD-HDD) bunların 1st first bootları ve secondary ayarları aynı kalsın onların değişikliğe ihtiyacı yoktur.
@princeps in yöntemi mi çözdü?problem çözüldü yardımınız için çok teşekkür ederim
BIOS'u güncelledim@princeps in yöntemi mi çözdü?
Durumuna sevindim. Çözümü yazdığın için ayrıca teşekkürler.BIOS'u güncelledim@princeps in yöntemi mi çözdü?
benedede aynı sorun var nasıl yaptınBIOS'u güncelledim