- Reaksiyon puanı
- 3,580
Merhaba arkadaşlar ben windows xp kullanıyorum yanına windows 7 kuracağım ,diski böldüm,birazdan usb yi de hazırlayacağım,dual boot olur demi,açarken GRUB ekranı mı gelir
Açarken GRUB ekranı gelmeyecektir ama açarken size hangisini seçeceksin diye sorabilir.(Windows 10'da öyleydi)Dual Boot yapabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar ben windows xp kullanıyorum yanına windows 7 kuracağım ,diski böldüm,birazdan usb yi de hazırlayacağım,dual boot olur demi,açarken GRUB ekranı mı gelir
Peki onların yanına da ubuntu mate kuracağım olur muAçarken GRUB ekranı gelmeyecektir ama açarken size hangisini seçeceksin diye sorabilir.(Windows 10'da öyleydi)Dual Boot yapabilirsiniz.
Efendim isterseniz aynı anda 40 tane bile OS kurabilirsiniz,bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Peki onların yanına da ubuntu mate kuracağım olur mu
Windows 7 kurarken nereye kuracağımı sorunca ayırdığım boş yeri seçmem yeterli demi, galiba önce ubuntuyu kurmam daha iyi olurEfendim isterseniz aynı anda 40 tane bile OS kurabilirsiniz,bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Evet,boş bıraktığınız alanı seçerseniz oraya kurulumu yapacaktır.Windows 7 kurarken nereye kuracağımı sorunca ayırdığım boş yeri seçmem yeterli demi, galiba önce ubuntuyu kurmam daha iyi olur
Peki ubuntu kurmak için birincil bölüm oluşturmam gerek mi yoksa ayrılmamış bölüme kurabilir miyimEvet,boş bıraktığınız alanı seçerseniz oraya kurulumu yapacaktır.
Ayrılmamış bölümü seçebilirsiniz.O ayrılmamış kısımda kurulum esnasında bir bölüm oluşturacaktır.Peki ubuntu kurmak için birincil bölüm oluşturmam gerek mi yoksa ayrılmamış bölüme kurabilir miyim
TeşekkürlerAyrılmamış bölümü seçebilirsiniz.O ayrılmamış kısımda kurulum esnasında bir bölüm oluşturacaktır.
Önemli değil efendim.Teşekkürler
Hangisi daha az kasarPeki sizce yanına lubuntu mu kursam ubuntu mate mi hangisi daha iyi
İkisinin arasında çok bir fark bulunmuyor gözünüze hoş gözüken bir tanesini kurabilirsiniz.Peki sizce yanına lubuntu mu kursam ubuntu mate mi hangisi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisi daha az kasar
Teşekkürler lubuntu da live olarak kullanılabiliyor demi denemek içinİkisinin arasında çok bir fark bulunmuyor gözünüze hoş gözüken bir tanesini kurabilirsiniz.
Evet bildiğim kadarı ile live olarak kullanabilirsiniz.Teşekkürler lubuntu da live olarak kullanılabiliyor demi denemek için
TeşekkürlerEvet bildiğim kadarı ile live olarak kullanabilirsiniz.
Önemli değil efendim,iyi günler dilerim.Teşekkürler
Yani hiç denemedim. Ama Win 10 ile Dual Boot yapılabiliyordu. Yaparsınız bence.Merhaba arkadaşlar ben windows xp kullanıyorum yanına windows 7 kuracağım ,diski böldüm,birazdan usb yi de hazırlayacağım,dual boot olur demi,açarken GRUB ekranı mı gelir