asprin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
denedim fandaki ses inanılmaz arttı ve içeriğini hiç beğenmedim. ve oradada hafif şişme hissettim genelde senede bir format atardım ama bu sene hiç atmadım. nerdeyse 1.5 sene olacak format atmayalı. apple 6 telefonum var ona alışınca bu baya bir yavaş kalıyor. linuxu söylediler ama içeriğini bilmiyorum ama deneyeceğim. açıkcası lap topta herhangi bir şey yaptıgğım yok internet, paket proğramım var, birde arada sırada sineme izliyorum. üzt düzey bişey yaptıgımda yok, yani oyunmuş? video convertmiş v.b şeyler yaptıgım yok.hiç win 10 denedin mi?
Linuxu denemessen pişman olursundenedim fandaki ses inanılmaz arttı ve içeriğini hiç beğenmedim. ve oradada hafif şişme hissettim genelde senede bir format atardım ama bu sene hiç atmadım. nerdeyse 1.5 sene olacak format atmayalı. apple 6 telefonum var ona alışınca bu baya bir yavaş kalıyor. linuxu söylediler ama içeriğini bilmiyorum ama deneyeceğim. açıkcası lap topta herhangi bir şey yaptıgğım yok internet, paket proğramım var, birde arada sırada sineme izliyorum. üzt düzey bişey yaptıgımda yok, yani oyunmuş? video convertmiş v.b şeyler yaptıgım yok.
senin ghz baya iyiymiş ama. amacım xp ye çevirip 2 level hız sağlamak ama sanırım teknik sıkıntı var pc de.10 pro 32bit kur bak keyfine.
Windows 10 ISO
uymaz,kaldırmaz deme...
Ekli dosyayı görüntüle 16410 Ekli dosyayı görüntüle 16411
pc de allaha şükür ısınma sorunu yok, yaz aylarında biraz, bir arkadaşa durumu bahsettiğimde içindeki a6 işlemciden kaybediyorsun, ısınıyor içten ama farkında değilsin diyor, ama ben onun dediğine tam olarak katılamadım. çünkü format attıktan sonra 6 ay çok rahat çalışıyor. şuan 1.5 sene olmasına rağmen kasmasını ben buna bağlıyorum. aero özelliğimi kapattım biraz rahatladı.Dostum xp ye dönmeye gerek yok. W7 nin bazı özelliklerini kapatırsan zaten w xp gibi olur. Mesela aero özelliğini kapat en başta çünkü sistemi en çok yoran o özelliktir. Kapatılabilecek özellikler internette aratırsan çok sonuç çıkar.
Bir de laptopta ısınma sorunu var mı?. HP markalı bilgisayarlar ısınma sorunlarıyla ünlü sorun işletim sisteminden değil senin sistemden de kaynaklanıyor olabilir.
Başka performansa yönelik önerebileceğim bazı şeyler kullanılmayan windows servislerini devre dışı bırakabilirsin. Bilgiasyar başlangıcında ve arka planda sürekli çalışan uygulamaları mutlaka kontrol altında tut çünkü performansı birinci dereceden onlar etkiliyor. Sonra antivirüs programı kullanıyorsan kaldır gitsin. Antivirüs yerine winpatrol (hıps yazılımıdır) ad muncher (reklam engelleme yazılımıdır) bu tür yazılımları kullan. Web tarayıcına UBlock origin flashblock ve Ghostery gibi eklentiler kurarsın antivirüs programına ihtiyaç duymazsın.pc de allaha şükür ısınma sorunu yok, yaz aylarında biraz, bir arkadaşa durumu bahsettiğimde içindeki a6 işlemciden kaybediyorsun, ısınıyor içten ama farkında değilsin diyor, ama ben onun dediğine tam olarak katılamadım. çünkü format attıktan sonra 6 ay çok rahat çalışıyor. şuan 1.5 sene olmasına rağmen kasmasını ben buna bağlıyorum. aero özelliğimi kapattım biraz rahatladı.
Peerblock da kullanabilirsiniz.Gayet güzel program.Keyscrambler da keyloggerlardan korunmak için güzel program.Peki siz Winpatrol kullanıyor musunuz?Başka performansa yönelik önerebileceğim bazı şeyler kullanılmayan windows servislerini devre dışı bırakabilirsin. Bilgiasyar başlangıcında ve arka planda sürekli çalışan uygulamaları mutlaka kontrol altında tut çünkü performansı birinci dereceden onlar etkiliyor. Sonra antivirüs programı kullanıyorsan kaldır gitsin. Antivirüs yerine winpatrol (hıps yazılımıdır) ad muncher (reklam engelleme yazılımıdır) bu tür yazılımları kullan. Web tarayıcına UBlock origin flashblock ve Ghostery gibi eklentiler kurarsın antivirüs programına ihtiyaç duymazsın.
Ayrıca sistemde ıobit yazılımları (asc, malware fighter, smart defrag, driver booster) gibi yazılımlar varsa bu firmanın yazılımlarını mutlaka kaldır. Sistemi fütursuzca sömüren hantallaştırn en büyük firmalardan birisidir.
Evet tabiki kullanıyorum.Peerblock da kullanabilirsiniz.Gayet güzel program.Keyscrambler da keyloggerlardan korunmak için güzel program.Peki siz Winpatrol kullanıyor musunuz?
sizin dediğinizi yaptım advanced systame care yüklüydü kaldırdım, sizin proğramınızı yükledim ama ingilizce ve sanırım zararlı yazılımları görüyor. c clear ı dahi gördü silebilirsiniz diyor. bu proğramı kurunca kendiliğinden hatalarımı buluyor?Başka performansa yönelik önerebileceğim bazı şeyler kullanılmayan windows servislerini devre dışı bırakabilirsin. Bilgiasyar başlangıcında ve arka planda sürekli çalışan uygulamaları mutlaka kontrol altında tut çünkü performansı birinci dereceden onlar etkiliyor. Sonra antivirüs programı kullanıyorsan kaldır gitsin. Antivirüs yerine winpatrol (hıps yazılımıdır) ad muncher (reklam engelleme yazılımıdır) bu tür yazılımları kullan. Web tarayıcına UBlock origin flashblock ve Ghostery gibi eklentiler kurarsın antivirüs programına ihtiyaç duymazsın.
Ayrıca sistemde ıobit yazılımları (asc, malware fighter, smart defrag, driver booster) gibi yazılımlar varsa bu firmanın yazılımlarını mutlaka kaldır. Sistemi fütursuzca sömüren hantallaştırn en büyük firmalardan birisidir.
Aynen Win7'de kal bence en stabil ve en güzel sürümlerden biri.Win 7 de kal dostum.
Ben şahsen 10'u beğenmedim.Sadece tarayıcı hoşuma gitti ama tarayıcının da eksikleri ile çıkması beni soğuttu.7 öldü 10 kurmak daha mantıklı ...Ekli dosyayı görüntüle 16721
chrome ile gayet iyi olmadı Linux Mint 18.1 Serena 64-bit kullanın...Ben şahsen 10'u beğenmedim.Sadece tarayıcı hoşuma gitti ama tarayıcının da eksikleri ile çıkması beni soğuttu.![]()
İso var lakin henüz kurmayacağım zamanını bekleyeceğim bir miktar daha,yine de sağol tavsiyene göz atacağım.chrome ile gayet iyi olmadı Linux Mint 18.1 Serena 64-bit kullanın...
10 bedava dağıtılmasa windows kurmazdım yoksa Linux Mint 18.1 Serena 64-bit her türlü yetiyor.İso var lakin henüz kurmayacağım zamanını bekleyeceğim bir miktar daha,yine de sağol tavsiyene göz atacağım.![]()
Yüklediğin program hangisi bilmiyorum ama ıobit programlarının yerine alternatif programlar kullan yanii bunlar gibi.sizin dediğinizi yaptım advanced systame care yüklüydü kaldırdım, sizin proğramınızı yükledim ama ingilizce ve sanırım zararlı yazılımları görüyor. c clear ı dahi gördü silebilirsiniz diyor. bu proğramı kurunca kendiliğinden hatalarımı buluyor?
Kur bak derim tadına.10 bedava dağıtılmasa windows kurmazdım yoksa Linux Mint 18.1 Serena 64-bit her türlü yetiyor.
Elementary os Linux mint'den daha hızlı gibi geldi bana...Kur bak derim tadına.![]()