Madem yakalayacaksın ben Microsoft olsam boş bir pc ye yüklerim korsan win 7 teker teker denerim loader leri
hangisi sorunlu bas güncelleme
Olmaz bu firmalar olmaz :tongue: O kadar mühendis çalışıyor boşa 

Madem yakalayacaksın ben Microsoft olsam boş bir pc ye yüklerim korsan win 7 teker teker denerim loader lerihangisi sorunlu bas güncelleme
![]()
Seninki zaten aktive sadece o güncelleştirmenin üstünde sağı tıklayıp kaldır de sonra o güncelleştirmeyi tekrar yükleme ve gizle...benim windowsum şu şekilde
![]()
@MirAge42 Sen Microsoft un korsanla mücadele ettiğini mi sanıyorsunn??... Sadece teoride mücadele ediyor görünüyor yoksa Microsoft un kendisi bu işe çanak tutuyor zaten... Eğer korsanla mücadele etmiş olsa kendi kaybedeceği için...
@MirAge42 Sen Microsoft un korsanla mücadele ettiğini mi sanıyorsunn??... Sadece teoride mücadele ediyor görünüyor yoksa Microsoft un kendisi bu işe çanak tutuyor zaten... Eğer korsanla mücadele etmiş olsa kendi kaybedeceği için...
---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------
Seninki zaten aktive sadece o güncelleştirmenin üstünde sağı tıklayıp kaldır de sonra o güncelleştirmeyi tekrar yükleme ve gizle...
Windows update gir sol tarafta View update historyo güncellemeye nereden ulaşacağım ? sistem ingilizce . nasıl bulacağım orayı bilmiyorum![]()
Windows update gir sol tarafta View update history
denetim masası program ekle kaldır yüklü güncelleştirmlere bakacan windows updateye
Peki hiç Microsofttan dosya indirdin mi??.. Orijinallik testi yaptımı Microsoft bide onu dene bakalım o zaman görelim..walla bende hic bir sorun yok hatta cracklı win7 imle bile bile microsoft üzerine gidiyorum gereken ne kadar korsan yakalama güncelleştirmesi varsa yapaıyorum bende sorun olmuyor o kullandığın crack bağlı
söylediğin yere bakıyorum ve öyle bişey göremiyorum. bir de sen bak istersenMicrosoftun sitesinden aynen alıntılıyorum
- Başlat düğmesi
, Denetim Masası, Programlar ve ardından Programlar ve Özellikler altındaki Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatarak Yüklü Güncelleştirmeler'i açın.![]()
- Kaldırmak istediğiniz güncelleştirmeyi ve sonra Kaldır'ı tıklatın.
Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.sen nereye bakıyodun birader![]()
Yaa arkadaşlar siz neyi arayıpta bulamayıpta görmek istiyorsunuz ben onu anlamıyorumkiii yaa...
Madem yakalayacaksın ben Microsoft olsam boş bir pc ye yüklerim korsan win 7 teker teker denerim loader lerihangisi sorunlu bas güncelleme
![]()
Peki hiç Microsofttan dosya indirdin mi??.. Orijinallik testi yaptımı Microsoft bide onu dene bakalım o zaman görelim..
Yaa güncellemeleri manuel yapın yanii Microsoft un size ne soktuğunu bilirseniz pek bişey olacağını sanmiyorum...