Win-7 Patlamış durumda..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
cezamı vıyyyy ben bi süreliğene yokum işim cıktı :)))))))))

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
görünüyormu ufuk da bir ceza forum da değilim anasayfadayım bişey olursa seslenin valla buralara hic gelmedim anasayfacıyım ben :))))

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
mesela neye göre ayıracaksınız ? bana; görsel düzenlemeler adlı bir güncellemeyi yüklemeyecek 10 kişi bulabilir misiniz ? Adam onu kurdurtmak istedikten sonra kimse karşısında duramaz ;)
Tamam işte bizde o yüzden diyoruz yaa Microsoft istese korsan kullandırtmaz ama bu işe kendisi çanak tutuyor...

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konu yu açalı çok olmuş ama diğer sonradan merak eden arkadaşlar için yazıyorum..

muhtemel olarak win7 sahte hem bu sadece sahte olanlarda olur . Bütün win7 kullanıcılarında değil neyse bence şunları yap;
ilk olarak; denetim masası programlardan program kaldıra sonra solda yüklü gnclleştirmelerden (KB 971033) güncelleştirmesini sil
sonrada arkadaşın dediği gibi windows 7 loader indir çalıştır

bukadarı yeterlidir..

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 Yıldır gayet illegal bir şekilde Win 7 kullanıyorum Cracklar sağlam yani bizde hiç öyle bi durum olmadı :) Eğer crackdense irtibata geç yollayayım sende kurtul :)

famemonster16

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Benim Windows 7 de loaderli ama internet kotalı olduğu için güncelleme yaptırmıyorum. hiçbir sorun yok şuanda.

NIGEL GEARSLEY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimkide WİNDOWS 7 ama crack limi orjinal mi bilmiyorum.Uygulanmamış 23 güncelleme var etkinleştirmek istermisinizi diye soruyor uyanık bende kabul etmiyorum.Crackli xp'mde yazılım sahteciliği diye bir illet çıkmıştı yükleyince sonuç olarak:GÜNCELLEMELERDEN SAKININ!

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows 7 için RemoveWAT 2.2.3 kullanın. virüssüzdür. link vermeyecem. belki yassahtır :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Her türlü güncellemeyi (office hariç) yapıyorum bana böyle bir şey denk gelmedi. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
şuan bende ayni problem var 1 saatte yada 2 saatte bir reset yiyor

--- Mesaj Güncellendi ---

//./root/CIMV2

[TD="width: 130"][/TD]
SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99

[TD="width: 15"][/TD]
0x80041003

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
öyle birşey yok kurduğun windows 7 ile ilgili crack felan değil ben cracklı kulanıyorum tüm güncellemeride yapıyorum eksiksiz KB971033 ve diğerleri de buna dahil hiç birazaman yakalanmadım ve yakalanmam başka bir windows 7 yükle sorun cözülür

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bu bir WMI hatası yani crackla yada korsanla alakalı değil yüklediğiniz bir driver ve ya her hangi bir yazılımsal sorun olabilir

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar dediğim gibi yazılımsal ve ya donanımsal bir problem ram ların tek parcamı yoksa ciftmi ekran kartı varsa PSU uyumluğu nasıl güç akışını kontrol et psu gelen ekran kartına gelen güç kabloyu cıkar tak psu da gelen tüm güç kabloların yerini değiştir psu anakart gelen 6+2 kabloyu takıldığana emin ol CPU sıcaklık dereceleri normal mı bunlara bak yerlerini değiştir sorun cözülecektir

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kullanıcıların win8 kullanmasını sağlamak için böyle bi strateji kullanabilirler, korsan kullanıma boşuna göz yummaz kimse vardır bi düşündükleri
ultimate korsan kullanacağıma basic home orjinal kullanmayı tercih ederim

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
ben win7 aldığım günden beri korsan hiçbişey olmadı o meşhur update harç tüm updateler yüklü ve update ayarları yükle ama kurmayı bana bırak şeklinde...