Win-7 Patlamış durumda..

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Madem yakalayacaksın ben Microsoft olsam boş bir pc ye yüklerim korsan win 7 teker teker denerim loader leri :D hangisi sorunlu bas güncelleme :D Olmaz bu firmalar olmaz :tongue: O kadar mühendis çalışıyor boşa :D

Ali Uygur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı durum benim başıma geldi laptopa lisanslı windows'um olduğu halde dvd'si evde olduğu için arkadaştan aldığım cd'den windows 7 kurdum önce sorunsuz çalıştı sonra gümledi ama sanırım tümünde yapmıyor bunu patlak bi sürüm var ortada dolaşan kanımca.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Madem yakalayacaksın ben Microsoft olsam boş bir pc ye yüklerim korsan win 7 teker teker denerim loader leri :D hangisi sorunlu bas güncelleme :D Olmaz bu firmalar olmaz :tongue: O kadar mühendis çalışıyor boşa :D

@MirAge42 Sen Microsoft un korsanla mücadele ettiğini mi sanıyorsunn??... Sadece teoride mücadele ediyor görünüyor yoksa Microsoft un kendisi bu işe çanak tutuyor zaten... Eğer korsanla mücadele etmiş olsa kendi kaybedeceği için...

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

benim windowsum şu şekilde

fghjkl.png
Seninki zaten aktive sadece o güncelleştirmenin üstünde sağı tıklayıp kaldır de sonra o güncelleştirmeyi tekrar yükleme ve gizle...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
@MirAge42 Sen Microsoft un korsanla mücadele ettiğini mi sanıyorsunn??... Sadece teoride mücadele ediyor görünüyor yoksa Microsoft un kendisi bu işe çanak tutuyor zaten... Eğer korsanla mücadele etmiş olsa kendi kaybedeceği için...

Bende bu yüzden söylüyorum :D O kadar mühendis ve uzman insan istese 3 dk da çözer atar olayı.

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Seninki zaten aktive sadece o güncelleştirmenin üstünde sağı tıklayıp kaldır de sonra o güncelleştirmeyi tekrar yükleme ve gizle...

o güncellemeye nereden ulaşacağım ? sistem ingilizce . nasıl bulacağım orayı bilmiyorum :D

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bence sen windows 7 Release candidate sürümü kullanıyorsun bu sürüm satış öncesi sürümdü artık stabil sürüme geçti microsoft o sürümü deneme amaçlı kullandırmıştı. belli bir tarihten sonra böyle kapanmaya başlamıştı donanımla ilgili bir sorun yoksa dediklerin bu deneme sürümünün yeniden başlatmaları.

sitemizden bir bilgisi

http://shiftdelete.net/windows-7nin-rcye-ayrilan-sure-doldu-18695.html

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Yazık arkadaşlar neden korsan windows kullanıyorsunuz. Yakışıyor mu size? İsterseniz key satın aliyim size:mrgreen:

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
walla bende hic bir sorun yok hatta cracklı win7 imle bile bile microsoft üzerine gidiyorum gereken ne kadar korsan yakalama güncelleştirmesi varsa yapaıyorum bende sorun olmuyor o kullandığın crack bağlı

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
denetim masası program ekle kaldır yüklü güncelleştirmlere bakacan windows updateye

firtinax

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Güncelleştirmeleri kapatın. Sorun bitsin...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Microsoftun sitesinden aynen alıntılıyorum

• Başlat düğmesi
    4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_47.png
    , Denetim Masası, Programlar ve ardından Programlar ve Özellikler altındaki Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatarak Yüklü Güncelleştirmeler'i açın.
  • Kaldırmak istediğiniz güncelleştirmeyi ve sonra Kaldır'ı tıklatın.
    18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_41.png
    Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

sen nereye bakıyodun birader

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Windows 7 ' yi Cracklediyseniz Güncelleştirme yapmanızda sıkıntı olmaz fakat KB971033 güncelliştirmesi vardır onu yüklemeyin işte o sizin Windows'unuzu korsan yapıyor. Zaten KB971033 üzerinde tik işareti yoktur. O yüzden sadece o güncellemeyi yüklemezseniz sorun olmaz.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
walla bende hic bir sorun yok hatta cracklı win7 imle bile bile microsoft üzerine gidiyorum gereken ne kadar korsan yakalama güncelleştirmesi varsa yapaıyorum bende sorun olmuyor o kullandığın crack bağlı
Peki hiç Microsofttan dosya indirdin mi??.. Orijinallik testi yaptımı Microsoft bide onu dene bakalım o zaman görelim..

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Microsoftun sitesinden aynen alıntılıyorum
  • Başlat düğmesi
    4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_47.png
    , Denetim Masası, Programlar ve ardından Programlar ve Özellikler altındaki Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatarak Yüklü Güncelleştirmeler'i açın.
  • Kaldırmak istediğiniz güncelleştirmeyi ve sonra Kaldır'ı tıklatın.
    18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_41.png
    Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.sen nereye bakıyodun birader
söylediğin yere bakıyorum ve öyle bişey göremiyorum. bir de sen bak istersen
qqqqqqqqqqqqqqqqqq.png

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa arkadaşlar siz neyi arayıpta bulamayıpta görmek istiyorsunuz ben onu anlamıyorumkiii yaa...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Konu nedir :D bayadır tatiLdeyim şimdi döndüm :D

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1

bütün korsan bilgisayarları yakalar kapatırsa piyasada liderliği devam ettiremez yaygınlığını kaybeder popüler olduğu için satıyor hatta isterse hiç korsan olayını çıkartmaz bile yani her şey rayında yani :D

---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

KB971033 güncelleştirmesi bende kurulu neyse çökerse yeniden kurarız olur biter

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
tamam baktığın yer işte üstte yazıyoya to uninstall an update select it from the list and then click uninstall or change yani güncellemeyi kaldırmak için listeden seçin ardından değiştirmek veya kaldrımak için tıklayın

ha kaldırmak istediğin güncelleştirme orada yoksa bilemem ama o resimdeki yer güncelleştirmeleri kaldırabileceğin bölüm

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Peki hiç Microsofttan dosya indirdin mi??.. Orijinallik testi yaptımı Microsoft bide onu dene bakalım o zaman görelim..

evet yaptım herşeyi denedim cünkü kaybedeceğim bişey yoktu yakalansaydım yenide windows 7 yülerdim microsoft dosya da indirdim orjinal testi de yaptım cünkü benim elimdeki crack net yok hic bir yerde yok yurdışındaki bazı arkadaşlarımdab hediye
adszoye.jpg

buda kb971033 herzaman update acık otomotik girsinde korsan olduğunu ıspatlasın microsoft

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yaa güncellemeleri manuel yapın yanii Microsoft un size ne soktuğunu bilirseniz pek bişey olacağını sanmiyorum...

mesela neye göre ayıracaksınız ? bana; görsel düzenlemeler adlı bir güncellemeyi yüklemeyecek 10 kişi bulabilir misiniz ? Adam onu kurdurtmak istedikten sonra kimse karşısında duramaz ;)

byrebel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün ne kadar güncelleme varsa yükledim, defalarca kapattım açtım, şu an bilgisayar güncel, gizlenen güncelleme de yok. 16 saattir reset atmadı.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Removewat diye arat Google de win orjinal olur :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sözüm sana değil dostum ama işi bilirsen yapamıyacan bişey yoktur microsoft ne zaman dır ki korsan karşısında başarılı olmuştur valla yıllardır bu işin icindeyim kafam kelleşti bu işin icinde halen korsan kulanırım bir günde yakalanmış değilim önemli olan işi bilmek :)