Win 7 Almanca

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar nette part şeklınde almanca win 7 linkleri mevcut çook sayıda ,,benım almanca olanını kurmam lazım bu partları indirsem bunu cd ye nasıl yazıcam kapasitesi yetmez bide böle dosya yazar gibi cd ye yazsam çalışırmı bana çok mantıksız geldı

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
nette gördüğün partlar 700 mb lik cd ler için değil.. DVD için sorun çıkmaz merak etme. multi language olarak iniyor sonradan dil ayarlarını değiştirebiliyorsun

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nette gördüğün partlar 700 mb lik cd ler için değil.. DVD için sorun çıkmaz merak etme. multi language olarak iniyor sonradan dil ayarlarını değiştirebiliyorsun
peki dvd ye nasıl yazıcam yazmadan direk setupundan yükleyeblr miyim

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
peki dvd ye nasıl yazıcam yazmadan direk setupundan yükleyeblr miyim

tüm inen partları birleştirdiğinde .iso kalıbı olarak tek dosyaya dönüşüyor. iso kalıbını dvd diye yazdırmak zorundasın. tabi pc de sadece win7 kullanıcaksan..
nero kullanarak bu işi yapabilirsin.

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Dvd'ye çekeceksen Poweriso tavsiye ederim. indirdigin iso dosyasını poweriso'da aç cdye yaz dedikten sonra otomatik çıkarır zaten... bi googlede yaz buradaya yazmadan önce sana milyonlarca açıklama yapar zaten...

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi ben bu linkle indircem onu zipten çıkarınca bliyom hepsi birlşyo tek klasör halını alıyo onuu neroda yada poweriso da dvd ye yaz diyorum sonra dvd yi takınca direk xp de yaptgmız gibi yükleniyomu yani

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
evet hatta win7 dinin şöyle bir güzelliği var. win xp üzerinden kurulum yaparsan eski verilerin kaybolmasın diye " windowsold " diye bir klasör açıp xp deki dosyaları oraya gömüyor. kurulum gayet basit.. ms dostan format atacaksanda biraz format bilgisine sahip olman gerek

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım ben gecen almanca xp indirdim onu cd ye şarkı falan yazar gibi yazdım görmedi cd yi bir tuşa basın falan cımadı yani format atmak için bu progrmlarla yazmadım diyemi acaba

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
evet muhtemelen hatalı yazdırma sonucu sistemin xp cd sini boot cdsi olarak tanımadığındandır. yada bios ayarlanarından başlangıç için cd-rom sürücüsünü başlangıç sürücüsü olarak seçmemiş olabilirsin. yani normal boot cd si olsa bile sistem direk hard diskten başladığı için cd-romdaki cd nin bir önemi kalmaz.

xarax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DVD ye yazdırmak zorunda değilsin bilgisayarında C ve D gibi iki bölüm varsa ve genellikle C'ye sistem kurulduğunu varsayarak indirmiş olduğun Wndows 7 iso uzantılı dosyasını D ye çıkar(iso işleme yazılımları ile açıp çıkarabilirsiniz) Setup.exe yi çalıştır bu işlemi xp veya Vistada yapabilirsin.istersen sıfırdan yükle istersen yükseltme yap.Yükseltme yaparsan önceki sistemin yoğunluğuna göre zaman alabilir.

Bu yöntemin dışında 4GB veya üstü bir flash belleğiniz varsa Flash bellekten de kurabilirsiniz.Bunun için Microsoftun özellikle netbook sahipleri için bir kolaylık olarak sunduğu Windows 7 USB/DVD Download Tool yazılımını kullanabilirsiniz.

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet muhtemelen hatalı yazdırma sonucu sistemin xp cd sini boot cdsi olarak tanımadığındandır. yada bios ayarlanarından başlangıç için cd-rom sürücüsünü başlangıç sürücüsü olarak seçmemiş olabilirsin. yani normal boot cd si olsa bile sistem direk hard diskten başladığı için cd-romdaki cd nin bir önemi kalmaz.
hmm poweriso ile yapıyı ozman ,,evet first konumuna cd rommu getrmeyi bliyorum eger herhngi bir tuşa basın yazısı gelmezse

---------- saat 23:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:41 eklenmişti ----------

DVD ye yazdırmak zorunda değilsin bilgisayarında C ve D gibi iki bölüm varsa ve genellikle C'ye sistem kurulduğunu varsayarak indirmiş olduğun Wndows 7 iso uzantılı dosyasını D ye çıkar(iso işleme yazılımları ile açıp çıkarabilirsiniz) Setup.exe yi çalıştır bu işlemi xp veya Vistada yapabilirsin.istersen sıfırdan yükle istersen yükseltme yap.Yükseltme yaparsan önceki sistemin yoğunluğuna göre zaman alabilir.

Bu yöntemin dışında 4GB veya üstü bir flash belleğiniz varsa Flash bellekten de kurabilirsiniz.Bunun için Microsoftun özellikle netbook sahipleri için bir kolaylık olarak sunduğu Windows 7 USB/DVD Download Tool yazılımını kullanabilirsiniz.
peki xp de oluyomu bu d ye cıkartıp oradan setup la kurmak,yani xp nin üstüne xp yuklemek için,,elımde almanca xp var oluyosa hiç win 7 yi indirmiyim benım için gereklı olan almanca olan programları kuramıyorum bazı