arkadaşlar nette part şeklınde almanca win 7 linkleri mevcut çook sayıda ,,benım almanca olanını kurmam lazım bu partları indirsem bunu cd ye nasıl yazıcam kapasitesi yetmez bide böle dosya yazar gibi cd ye yazsam çalışırmı bana çok mantıksız geldı
peki dvd ye nasıl yazıcam yazmadan direk setupundan yükleyeblr miyimnette gördüğün partlar 700 mb lik cd ler için değil.. DVD için sorun çıkmaz merak etme. multi language olarak iniyor sonradan dil ayarlarını değiştirebiliyorsun
peki dvd ye nasıl yazıcam yazmadan direk setupundan yükleyeblr miyim
hmm poweriso ile yapıyı ozman ,,evet first konumuna cd rommu getrmeyi bliyorum eger herhngi bir tuşa basın yazısı gelmezseevet muhtemelen hatalı yazdırma sonucu sistemin xp cd sini boot cdsi olarak tanımadığındandır. yada bios ayarlanarından başlangıç için cd-rom sürücüsünü başlangıç sürücüsü olarak seçmemiş olabilirsin. yani normal boot cd si olsa bile sistem direk hard diskten başladığı için cd-romdaki cd nin bir önemi kalmaz.
peki xp de oluyomu bu d ye cıkartıp oradan setup la kurmak,yani xp nin üstüne xp yuklemek için,,elımde almanca xp var oluyosa hiç win 7 yi indirmiyim benım için gereklı olan almanca olan programları kuramıyorum bazıDVD ye yazdırmak zorunda değilsin bilgisayarında C ve D gibi iki bölüm varsa ve genellikle C'ye sistem kurulduğunu varsayarak indirmiş olduğun Wndows 7 iso uzantılı dosyasını D ye çıkar(iso işleme yazılımları ile açıp çıkarabilirsiniz) Setup.exe yi çalıştır bu işlemi xp veya Vistada yapabilirsin.istersen sıfırdan yükle istersen yükseltme yap.Yükseltme yaparsan önceki sistemin yoğunluğuna göre zaman alabilir.
Bu yöntemin dışında 4GB veya üstü bir flash belleğiniz varsa Flash bellekten de kurabilirsiniz.Bunun için Microsoftun özellikle netbook sahipleri için bir kolaylık olarak sunduğu Windows 7 USB/DVD Download Tool yazılımını kullanabilirsiniz.