Win 7 açılış sorunu

pakito45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar.ben win7 ultimate kullanıyorum aktivasyon işlemlerini yapıp güncellemeleride yaptıktan sonra 1-2 hafta sorunsuz kullandım pc mi fakat daha sonra pc yi açtığımda win7 logo su geliyor pc açılacakmış gibi oluyor fakat siyah ekran geliyor pc kendiliğinden tekrar açılışa geçiyor sistem bilgilerinden sonra bildiğimiz:güvenli mod-windows normal başlat vs... ler ekrana geliyor 25 sn geri sayım yapılıyor ve pc açılıyor açılışta pc kapatmadan kurtardı çözüm ara uyarısı geliyor tamam a basıyorum bi değişiklik yok.fakat pc yi yeniden başlat dediğimde pc sorunsuz açılıyor.sorun pc yi kapat dediğimde ve daha sonra (5-10 dk) tekrar açtığımda yukarıdaki sorun yine oluyor ama yeniden başlat dediğimde sorun olmuyor,pc ye cd den format attım fakat sorun yine aynı,lütfen bana yardım edermisiniz.ne yapacağımı şaşırdım.

sistemim:
intel core 2 duo e8400 3.0 ghz
ati radeon hd 3600 series
1gb ram
win7 ultimate

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Başlangıçta çalışan dosyaları devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.
Sistem ve güvenlik programı hariç tabii, onlar otomatik çalışmalı.

Masaüstü geldikten sonra istediğinizi çalıştırabilirsiniz.

Şu anda kullandığım Siyah İnci (Windows 7 Ultimate) bir defa
aynı şeyi yaptı ve bu yoldan çözmüştüm.

efexefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben win 7 pro kullanıyorum bahsettiğin hatayı pc anormal kapandığında yapıyor, buna dikkat edilmezse ondan olabilir,

eğer bundan değil diyorsan rice arkadaşın dediklerini yapmalısın

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ben de karşılaştım aynı hata ile ama benim sistem o zaman cracklı idi:) normal aktivasyon yapınca hata kayboldu.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
rise inde dediği gibi açılışta çalışan bir program sorun yapıyor olabilir

pakito45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilginize çok teşekkürler ama ben rise kardeşimin dediğini şimdi yaptım pc yi kapattım 5 dk sonra tekrar açtığımda yine aynı hatayı yaptı,yani sorun başlatmada çalışan prog.lar dan değil.mned kardeş normal aktivasyon nasıl oluyor.yani ben crack leme yaptım bunu nasıl normal aktivasyon yapabilirim açarmısın biraz.yani crack i nasıl iptal ediyoruz.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
mned kardeş normal aktivasyon nasıl oluyor.yani ben crack leme yaptım bunu nasıl normal aktivasyon yapabilirim açarmısın biraz.yani crack i nasıl iptal ediyoruz.
Cracklediğin programda uninstall seçeneği varsa yaptığın crackı iptal edebilirsin ,normal aktivasyon tabii ki ya satın alacaksın ya da bulacaksın çalışan bir key :)

pakito45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mned kardeş tavsiyene ve öm ne teşekkür ederim ama onu da denedim bu defa pc hiç açılmadı ve yeniden format attım pc me ve sorun hala devam ediyor,bence win 7 daha stabil olmadı,arkadaşlar sağolsunlar herkes bi görüş belirtiyor fakat bu işin net bir açıklaması olmalı ve ben şu ana kadar bu açıklamayı hiçbir yerde bulamadım xp ye dönüş yapacağım herkese tekrar teşekkür ederim.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
pakito45,
Windows 7 yi kurup 3-4 gün normal (30 günlük deneme süresine dokunmadan) çalıştırmayı denersen içinden çıkarız, çözülür bu sorun. :)

pakito45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilginize çok teşekkürler,yukarıda da belittiğim gibi win7 ultimate kurmuştum aktivasyon işleminide yapıyordum orjinal oluyordu fakat pc yi tekrar açtığımda tekrar deneme sürümü yazıyordu.
şimdi sorunumu hallettim belki diğer arkadaşlarımıza da faydası olur diye şunu belirteyim hemen hemen tüm crack ve loaderleri kullandım oluyordu sadece 1 tanesi hariç:windows 7 loader 1.5 Release 2
evet arkadaşlar 1.5 versiyon ile aktivasyon yapınca sorunum halloldu ve şuan hiç bir problem yok.
tekrar herkese teşekkürler,