• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

WIN 10 mu WIN 8 mi ? --Düşük Sistem--

NousrAX

Asistan
Öncelikle merhabalar. Win 7 32bit bilgisayarıma format atmaya karar verdim 2 yıldır atmıyorum. Artık win 7'den win 8 veya win 10'a mı geçsem diye düşünüyorum. PC 10 yıllık. Sizce yükseltiyim mi. 64 bit yapmayı da düşünüyorum. Genellikle oyun oynar yada Max studio falan kullanırım. Sizce geçmelimiyim yoksa kalmalımıyım ?

Tam marka ve modeli nedir?
RAM kaç GB?
Bilgisayar üreticisinin sayfasından Windows 10 için sürücü indirme desteği sunuluyor mu kontrol edin.

Intel Core 2 duo p8600 2.5 ghz / Ati Mobility Radeon HD 3650 / Ram 4gb 2.5 GB kullanılabilir / 128 GB Hard Disk

Sistemin uyumlu değil, bilgisayar üreticisinin sitesinde yazıyor, yükseltme denersen hata alırsın.
Win 7 32 bit ile devam et bence; Win 8.1 de deneme, çünkü uygun sürücü bulmada sıkıntı yaşaman muhtemel.

Sisteme windows 10 yüklenir yüklenmesine performans alamazsın windows 7 64 bit daha iyi bir tercih..

Windows 10 un sistem gereksinimlerine baktım yetiyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Windows 8 E Nediyorsunuz

Son düzenleme:
Yüklenir yüklenemez diye bişey yok ama performans alamazsın geç açılır oyunlarda problem olur oyun oynamayacaksan yüklenebilir..

Madem format atacaksınız, Windows 10 yükleyin bence. Denemekten zarar gelmez.

Diosunda konu üstünden 2 gün geçti yeni format attım ama yine müsait bir vakitt denerim

ama işlemci düşük 32 bit daha iyi olur gerçi win8'in 9600 versiyonu hafiftir fazla kasmaz makinayı.