- Reaksiyon puanı
- 3,255
Kusura bakmayın bana bildirim gelmemişti üstteki mesajlar için, şimdi göz atacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tarayıcınız açıkken bu değerler iyi gibi gözüküyor. RAM'iniz kaçtı?çok teşekkür ederim 1. videoyu ilk kez öğrendim yaptım, 2. ve 3. videoları biliyordum ama yinede kullanmadıklarımı kapattım. şuan pc de bir iyileşme var dinamıkliği hissediyorum, ama son olarak benim görev yönetici panelim sanırım çoğu kişiden farklı yinede bir göz atın derim. foto altta.
valla ilk kez yaptım sizin yardımlarınız ile 450 500 neresi olacak ne olacak inanın bilmiyorum artık
bu arada windows güncellemerini 10 gün önce yapmışım güncelleme yok. işin aslı ise pc hala donmadı bir şeyler düzeldi ama ne
bunun için bir öneri? var mı?
Sizin gibi efendi bir abimin sorununu bir nebzede olsa çözdüysem ne mutlu banaçok teşekkür ederim 1. videoyu ilk kez öğrendim yaptım, 2. ve 3. videoları biliyordum ama yinede kullanmadıklarımı kapattım. şuan pc de bir iyileşme var dinamıkliği hissediyorum, ama son olarak benim görev yönetici panelim sanırım çoğu kişiden farklı yinede bir göz atın derim. foto altta.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)