Wifi ımı

Reaksiyon puanı
4
Masaüstü kullanıcısıyım bilgisayarımda dün oyun oynadım ve kapattım sabah uynadığımda wifi a bağlanamıyodum ve wifi ımı görmüyo bilgisayar (sadece benimki yok) lütfen yardım edin...

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Masaüstü kullanıcısıyım bilgisayarımda dün oyun oynadım ve kapattım sabah uynadığımda wifi a bağlanamıyodum ve wifi ımı görmüyo bilgisayar (sadece benimki yok) lütfen yardım edin...
Sürücüsünü kontrol edin Aygıt yöneticisi üzerinden.

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Başka ürünler modemi görüyorsa, sorun bilgisayarda ama eğer görmüyor ise hiç başka bir şey sorun modemdedir

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
sadece kendi modemimi göremiyorum ve telefonum giriyor internete
Sürücüyü güncellemek, yazılımını silip yüklemek, en son bilgisayardan wifi’ı çıkarıp temizlemek sorunun giderilmesini sağlayabilir, bunları yapsanızda sorun giderilmediyse wifi alıcısı bozuk demektir

Reaksiyon puanı
4
Sürücüyü güncellemek, yazılımını silip yüklemek, en son bilgisayardan wifi’ı çıkarıp temizlemek sorunun giderilmesini sağlayabilir, bunları yapsanızda sorun giderilmediyse wifi alıcısı bozuk demektir
hepsini denedim ama bozuk olamaz çünkü şuan telefonumun internetime aynı alıcıdan bağlıyım

Reaksiyon puanı
4
Ethernet ile bağlayabilir misin ? Bir de öyle dene.
eternetle bağlayınca muhtemelen gözükecektir fakat bilgisayarımı oraya taşımak gerçekten istemiyorum ama sanıtım başka çare yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda salondayımpc yi eternetle bağladım internet var fakat hala wifi da gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda salondayımpc yi eternetle bağladım internet var fakat hala wifi da gözükmüyor

Son düzenleme: