İphone 12 Pro alınır mı ?

ztewzs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi günler. Birkaç gündür araştırıyorum. Bütçem çok yok. Telefonda yaptığım şeyler asla oyun oynamıyorum; çok yorucu şeyler yapmıyorum, sosyal medya ve dosyalarla ilgileniyorum. Benim için sadece kamerası ve uzun kullanım sağlasın. iPhone 12 Pro düşünüyorum, Pro modeli hariç düz istemiyorum. 11 de olmaz ama 13 de çok pahalı geliyor, bütçemi aşıyor. iPhone 12 Pro beni kaç yıl götürür, kaç yıl rahat bir şekilde kullanabilirim? Bilgili arkadaşlar yardım olursa, kullananlar da olur. Lütfen yardıma ihtiyacım var.

ztewzs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 yıl kullanamazmıyım sizce ? almışken uzun kullanmak istiyorum ya da ne önerirsiniz 13 pro alsam ne kadar götürür aralardında 15k bir fiyat var

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
518
11 i 5 yıldır kullanan bir abim var. Kullanırsın ama güncel olmaz kasma donmalar başlar. Planlı eskitme diye bir şey var.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,259
13 pro ne kadar götürür 4 yıl kullansam zaten yeter sadece rahat güncel sosyal medya kullanımı için
Bu iki telefon arasında 13 pro öneririm
Bedeni daha güncel bir model 3 yıl daha güncelleme alacak sizi 4 yıl sorunsuz götürebilir

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,832
12 Pro'yu 4 yıl kullanabilirsiniz. Güncelleme sonrası uygulama desteği iPhone'larda direkt kesilmiyor. Sadece batarya üzecektir.