- Reaksiyon puanı
- 2,078
Dayı benim kafadan???Ben bunu yaşadım aha dayıya sor????
Ekli dosyayı görüntüle 133214
Dayı benim kafadan???Ben bunu yaşadım aha dayıya sor????
Ekli dosyayı görüntüle 133214
Hahahaha????Dayı benim kafadan???
Edit: Hatta hattımı da kapattırmayı düşünüyorum. Çünkü kimseyle görüşmediğim için fatura ödemeye de lüzum yok. Asosyallerin kralı olmak böyle bir şey olsa gerek.Şu an Türkiye'de Whatsapp konusunda kafası rahat olan bir tek ben varım sanırım. İsterse Rus olsun, ister Amerikan, ister Çin olsun; telefonumda özel bir şey bulabileceklerse buyursunlar, alsınlar. Hatta bulabilirlerse üstüne para bile verebilirim.
Konu sizin telefonunuzdakilerden daha vahim ama sizde haklısınız.Ben tuşluları savunuyorumEdit: Hatta hattımı da kapattırmayı düşünüyorum. Çünkü kimseyle görüşmediğim için fatura ödemeye de lüzum yok. Asosyallerin kralı olmak böyle bir şey olsa gerek.
??Hahahaha????
Dayılar seri beğeniyor?
Ne kadar vahim olursa olsun, ucu bana dokunmaz bu işin. Kendime güvenim sonsuz bu konuda.Konu sizin telefonunuzdakilerden daha vahim ama sizde haklısınız.Ben tuşluları savunuyorum
??
Tuşlu telefon mu seni tanımak istiyorum yiğidim ??Konu sizin telefonunuzdakilerden daha vahim ama sizde haklısınız.Ben tuşluları savunuyorum
??
Tam olarak bu durumdayım.Hoş ne öğrencilik kaldı ne yazan çizen de işte alışkanlık değiştirmek zor.Hele bekleyelim belki tepkiler üzerine vazgeçerler.Sesimiz çıksında susmayalımYasakla alakalı değil yılların alışkanlığı çoğu şahısta ha diyince bırakılmıyor. Öğrenci velileri mesela okul gruplarındandolayı bırakamıyor.
Ahaha bak ciddiyim ya ben Nokia 700 kullanıyodum wp yüklenmiyor diye yeni telefon aldım.Gruplar falan olmasa dönerim tuşluya.Sms de en güzeli.Hoş nokiam ilk dokunmatiklerdendi ama olsun tuşludan farkı yok ve hala çalışıyor Maşallah ? İnternete bile zar zor giriyor güncel değilTuşlu telefon mu seni tanımak istiyorum yiğidim ??
Hacı ben direk tuşludan galaxy aceye terfi ettim. O zamanlar lise bebesiyiz ergenlik zirve ilk kez manita yapmışım gittim bu WhatsApp yüzünden kızla kavga ettim ayrıldı benden ???sonra barıştık ama gene ayrıldık. Sanırım bu WhatsApp yüzünden bir daha sevgilim olmadı ??? ilk yuvamı yıkan oldu?Tam olarak bu durumdayım.Hoş ne öğrencilik kaldı ne yazan çizen de işte alışkanlık değiştirmek zor.Hele bekleyelim belki tepkiler üzerine vazgeçerler.Sesimiz çıksında susmayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ahaha bak ciddiyim ya ben Nokia 700 kullanıyodum wp yüklenmiyor diye yeni telefon aldım.Gruplar falan olmasa dönerim tuşluya.Sms de en güzeli.Hoş nokiam ilk dokunmatiklerdendi ama olsun tuşludan farkı yok ve hala çalışıyor Maşallah ? İnternete bile zar zor giriyor güncel değilSonunda dualarım kabul oluyor herkes tuşluya döncek teknoloji 0 lancak galiba?
Sonuç olarak bu WhatsApp iyi bir... a yaramamış.???Hacı ben direk tuşludan galaxy aceye terfi ettim. O zamanlar lise bebesiyiz ergenlik zirve ilk kez manita yapmışım gittim bu WhatsApp yüzünden kızla kavga ettim ayrıldı benden ???sonra barıştık ama gene ayrıldık. Sanırım bu WhatsApp yüzünden bir daha sevgilim olmadı ??? ilk yuvamı yıkan oldu?
Yok be güzel oldu. Ergenlik işte. Saçma şeylerden nem kapılıyordu. Haramlara fazla bulaşmadan büyüdük. Evlenecek kız arıyorum şimdi. Gerçi sosyal medya kullanmadığımdan onu da bulamıyorum?Ekli dosyayı görüntüle 133218
Herkes birbirine bunu yapıyor şu an korkuyom?
Sonuç olarak bu WhatsApp iyi bir... a yaramamış.???
Öyle bir dünya yok uygulama ve hesabını siliyorsun dolayısıyla sözleşmeyi kabul etmemiş oluyorsun.Buna rağmen kabul etmiş gibi davranma lüksleri yok önceki gibi yine davalık olurlar.Zaten davalık olmamak için bu izni istiyorlar eğer olmasalardı sıkıntı yaşamasalardı bize sorma gereği duymadan bunu yaparlardı.Yani kısacası onlarda durması bişi ifade etmiyor sonuçta kullanma hakları yok.Bu arada Hakkı beyi de dinledim. Adam kesinlikle haklı, yani Whatsapp'ı silmeniz sizi kurtarmayacak. Tek kurtuluş yolunuz internetin fişini komple çekmek. Çünkü siz zaten bugüne kadar Facebook'ta, Instagram'da boy boy paylaşımlar yapıyordunuz. Yani sizin aslında hiç özeliniz olmadı ki. Takmayın kafaya bu kadar.
Bakın ben yıllardır, Kaspersky'nin blog sayfasını takip ediyordum. Orada CEO'nun bir yazısı vardı ve diyordu ki "Sosyal medya bir gün başınıza bela olacak." Tabi ki de Eugene Kaspersky'i kimse umursamadı. Şu an bu adamın söylediği şeyler bir bir çıkıyor.
Allah yardımcınız olsun sosyal medyadan bulmayın zaten.En iyisi ordan uzak durmakYok be güzel oldu. Ergenlik işte. Saçma şeylerden nem kapılıyordu. Haramlara fazla bulaşmadan büyüdük. Evlenecek kız arıyorum şimdi. Gerçi sosyal medya kullanmadığımdan onu da bulamıyorum?
Uzak durduğum için bulamıyorum ki ???Allah yardımcınız olsun sosyal medyadan bulmayın zaten.En iyisi ordan uzak durmak![]()
Aynen katılıyorum ben buldum belamı 1 kez öyle sonra tövbe ettim ?Allah yardımcınız olsun sosyal medyadan bulmayın zaten.En iyisi ordan uzak durmak![]()
Hhahahaha nasıl buldun hacı öyle. Hiç güleceğim yoktu çok komik geldi yazışın hakkını helal et ???Aynen katılıyorum ben buldum belamı 1 kez öyle sonra tövbe ettim ?
Hayırlı ve mutlu bir evlilik beklentisi içerisindeyseniz eğer yüce ALLAH'ın koyduğu nizamlara özen gösteren bir hanımla evlenmelisiniz ki öyle hanımlarda sosyal medya denen illetten zaten uzak olurlar bilginizeUzak durduğum için bulamıyorum ki ???
Nasıl evlenecez onu çok merak ediyorum. Evlilik çok zor. Birisini bulmakta, masraflar da yürütmekte....
Arkadaşlara isyan ettim herkes instagramda buluyor ben niye bulamıyorum falan arkadaş aldı elimden teli ekledi baya bir kişi hepsine dm attık 2 tanesi döndü konuşmayı devam ettirdim.Biri annem gibi duruyordu evden çıkmasına da izin yokmuş onu eledik diğeri kaldı.Ben görmeye başka şehre gittim ama sonra kızın herşeyi yalan çıktı hatta ben 2. Kişiymişim zaten belli ediyordu kendini de ben ilk olduğu için fazlaca şans verdim ama bi yerde bitiyor tabi yürümüyor en son bitti.Hhahahaha nasıl buldun hacı öyle. Hiç güleceğim yoktu çok komik geldi yazışın hakkını helal et ???
Ben buldum birini ama iş yerinden bir arkadaş tanıştırdı bizi.Biz de ciddi düşünüyoruz ama iş güç masraf sıkıntı bakalım nasip sonu nasıl olacak.Birinin aracı olması lazım yoksa gerçekten zor bulması.Uzak durduğum için bulamıyorum ki ???
Nasıl evlenecez onu çok merak ediyorum. Evlilik çok zor. Birisini bulmakta, masraflar da yürütmekte....
Kankam karşımdaki kızda bende sosyal medyadan uzağız nasıl buluşup görüşücez. İlişkiler artık sosyalden ilerliyor. Kız kullansa bile ben kullanmıyorum. Gene yaş yani bizim iş?Hayırlı ve mutlu bir evlilik beklentisi içerisindeyseniz eğer yüce ALLAH'ın koyduğu nizamlara özen gösteren bir hanımla evlenmelisiniz ki öyle hanımlarda sosyal medya denen illetten zaten uzak olurlar bilginize![]()
Hadi be üzüldüm. Sosyal medya uzaktaysan o sıkıntı da var. Bir hayale aşık olduğunu düşünüyorsun.Arkadaşlara isyan ettim herkes instagramda buluyor ben niye bulamıyorum falan arkadaş aldı elimden teli ekledi baya bir kişi hepsine dm attık 2 tanesi döndü konuşmayı devam ettirdim.Biri annem gibi duruyordu evden çıkmasına da izin yokmuş onu eledik diğeri kaldı.Ben görmeye başka şehre gittim ama sonra kızın herşeyi yalan çıktı hatta ben 2. Kişiymişim zaten belli ediyordu kendini de ben ilk olduğu için fazlaca şans verdim ama bi yerde bitiyor tabi yürümüyor en son bitti.
Ben buldum birini ama iş yerinden bir arkadaş tanıştırdı bizi.Biz de ciddi düşünüyoruz ama iş güç masraf sıkıntı bakalım nasip sonu nasıl olacak.Birinin aracı olması lazım yoksa gerçekten zor bulması.
Konu gene evliliğe geldi ya?? Dikkat bannedUzak durduğum için bulamıyorum ki ???
Hahahahahahah kaçıyorum o grupta yer almak istemiyorum. Memnunum ben bekarlıktan ???Konu gene evliliğe geldi ya?? Dikkat banned) murat dördüncü, James howlet ve yolcu35 3 silahşörler olma yolunda ilerliyorsunuz dikkat edin?? Ben de en azından konu ölüme geliyordu hep ?
Ahaha sohbet ettik konu kapanmasın ama haklısın olabilirim belki de daha beterim ? Sen o gruba dahil oldun olacan dikkat etHahahahahahah kaçıyorum o grupta yer almak istemiyorum. Memnunum ben bekarlıktan ???
Sen ayrı bir m.nyaksın zati orjinalsin. Kendini dinlediklerin ve okudukların ile melankoliye sürüklüyorsun. Şahsen mazoşist olduğunu düşünüyorum duygusal anlamda mazoşist ???
Yok olmam olmam???Ahaha sohbet ettik konu kapanmasın ama haklısın olabilirim belki de daha beterim ? Sen o gruba dahil oldun olacan dikkat et) Sonuç olaraktan konuyu wpye getirirsek sonumuz hayrolsun milletçe düzgün bir şeye geçek de başımız gözümüz ağrımasın daha da.
Bahsettiğiniz gibi sosyal medya olayını çok önceden bıraktım. Fakat hala kullanan arkadaşlar var.Ben en çok konuştuğum kişileri signale geçirdim yazın çalıştığım yerde de zaten WhatsApp grubumuz yoktu istemiyorlar da bişi olduğunda şef arıyo zaten yaz bitene kadar zaten taşlar da yerine oturmuş olur ona göre belki telegrama geçilir.Sanırım en kolay kaldıranlardan biri ben oldum.Forumda önceki mesajlarımda zaten sosyal medya kullanmayı bıraktığımı yazmıştım.Böyle daha iyi oldu gerçek hayata yönelmek gerekiyordu zaten ?