0M42
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 144
Whatsapp ı terk edenler kısa sürede whatsapp a geri dönüş yapacak haklı çıktığımı göreceksiniz 

Bu sayede bilgilerini resmen satacaklar firmalar bunu ne için kullanacak bilemezsin.ya abi zaten yapıyorlardı bunu sadece resmi hale getirdiler manitam ile olan mesajlari falan ne yapsın yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
@wpa_supplicant, zaten anlatmış sağolsun
Ben bugün yükledim DEDİ yi ama fazla bilgim yok, bildiğim btk derneği tarafından yapıldığı, Signal yabancı kaynaklı olduğu için güvenemem@PARAzitCELL, DEDİ Signalin aynısı
en iyisi 3'ünü kullanmamak doğru ama whatsapp mesajlaşma uygulaması en mahrem uygulamamız.Sadece signal kullanın.Hakkı abi bugün instagram hesabında ki canlı yayınında "whatsapp ı sileceklerin instagram ve facebook u da silmesi gerekiyor instagram hesabınızı açtığınızda zaten aynı sözleşmeyi kabul etmiş oluyorsunuz" dedi.
verilerinizi artık resmi bi şekilde cüzi bi miktarda ceza yemeden kullanacak olmalarını öğrenmiş olan insanların tepkilerine gülüyorum![]()
Benim anlamadığım bir olay var sözleşmenin içeriği böyleyse mesajlarda attığımız ses kaydı fotoğrafları kullanması kendi vaad ettiği uçtan uca şifreleme sözüne aykırı değil mi.Şu kaydı bırakayım.
Verileri gonderici ile alici arasindaki iletim boyunca birisi duz metin olarak goremiyor bu dogru. Muhtemelen bizdeki ve alicidaki sifresi cozulmus haliyle kullaniyorlardir. Yani kendi sunucularindaki sifreli mesajlari kullanamiyor olabilirler ama bizim telefonlarimizdaki text olarak tutulan hallerine ulasip bunlari isleyebilirler.Benim anlamadığım bir olay var sözleşmenin içeriği böyleyse mesajlarda attığımız ses kaydı fotoğrafları kullanması kendi vaad ettiği uçtan uca şifreleme sözüne aykırı değil mi.
Uçtan uca şifreleme ile sonuçta biriyle edilen sohbeti WhatsApp ın bile görmeyeceğini söylüyor.
Bu durumda okuması ve kullanması suç değil mi yada kendileri ile mi çelişiyorlar ?
Uçtan uca şifreleme işe yaramıyorsa diğer uygulamalarda da onların insafına kalmıyor muyuz peki onlara neden güvenelim ?
Uçtan uca şifreleme varsa zaten göremiyor olmaları lazım zaten göremedikleri şeyi nasıl servis ediyorlar ben onu anlamıyorum.
Bunu bende merak ediyorumBenim anlamadığım bir olay var sözleşmenin içeriği böyleyse mesajlarda attığımız ses kaydı fotoğrafları kullanması kendi vaad ettiği uçtan uca şifreleme sözüne aykırı değil mi.
Uçtan uca şifreleme ile sonuçta biriyle edilen sohbeti WhatsApp ın bile görmeyeceğini söylüyor.
Bu durumda okuması ve kullanması suç değil mi yada kendileri ile mi çelişiyorlar ?
Uçtan uca şifreleme işe yaramıyorsa diğer uygulamalarda da onların insafına kalmıyor muyuz peki onlara neden güvenelim ?
Uçtan uca şifreleme varsa zaten göremiyor olmaları lazım zaten göremedikleri şeyi nasıl servis ediyorlar ben onu anlamıyorum.
Atın ölümü arpadan olsun diyorsun yani vuracaksa da beni ruslar vursun ahah ???Dünden Tüm aile telefonlarına Telegramı yükledim. Whatsapp'ı bir çarpıda sildim telefonumdan. ?
Mark zükerberk anlamalı ki dünya onun avucunun içinde değil.Atın ölümü arpadan olsun diyorsun yani vuracaksa da beni ruslar vursun ahah ???
Benim anlamadığım bir olay var sözleşmenin içeriği böyleyse mesajlarda attığımız ses kaydı fotoğrafları kullanması kendi vaad ettiği uçtan uca şifreleme sözüne aykırı değil mi.
Bu da bir bakış açısı ancak iyimser düşünen insanları da düşündüren bir konu var araştırdığım kadarıyla o da şu neden Avrupa'da bu sözleşmenin geçerli olmadığı.Zaten çin zamanında yasakladı onlar komple kendi altyapısını kullanıyorlar.Yani konu öyle bişey ki tek denkleme bağlı değil gibi.Böyle durumlarda komplo teorisyenleri hemen sahalara atılır hiç bir şey bilmezler ama sürekli insanların akıllarını meşgul ederler. Kovid mevzusu da ilk çıktığında ortalık bu viral video/ses kayıtlarından geçilmiyordu. Bu sözleşme mevzusu tamamıyla dijital verilerin tek bir yerde toplanması için yapılan, istenilen bir şeydir. Burada bizim kuyumuz kazılmıyor kendi işlerini kolaylaştırıyorlar.
Örnek vereyim bir şirketin beş ayrı markası var ve şirket istiyorki bu beş markanın tüm evrakları tek bir muhasebecide toplansın evrak işlerini bir muhasebeci halletsin hepsi bu. Whatsapp sıradan bir kimsenin verisini kullanmaz merak etme senin benim verimi ne yapsın? Bizde nasıl bir veri varki whatsapp bunun peşine düşsün? Whatsapp senin annene, kız arkadaşına yada kankine gönderdiğin fotonun yada yazdığın mesajın peşinde değil umurunda da değil.
Bunu düşünmesi gerekenler devlet büyükleri.. Onlarda önlemini alıyorlar zaten.
Mevzu bu olsaydı, veri (?) derdine düşenler ceplerine akıllı telefonu soktukları andan itibaren düşündükleri verilerini çoktan ilgili yerler ile paylaştılar zaten. Aksi zaten imkansız. Ses kaydı/sesli imza mevzusuda asparagas tır bankaların güvenlik sistemleri bu kadar aptal değil sadece sesli imza ile hangi bankada yada sistemde işlem yaptırabiliyorsunuz? Eğer iş sadece bir sesi taklit etmeyle halloluyorsa böyle bir sözleşmeye gerek yok.
Yanlış anlaşılmak istemem sözleşmeyi isteyen kabul etsin yada etmesin ben işin o kısmında değilim. Sadece bilip bilmeden söylentilere kulak asarak insanları yanlış yönlendiren insanlara takılıyorum kendi paranoyaklıklarına diğer insanlarıda alet ediyorlar.
Sonunu getirirsin kesinlikle. Seni destekliyorum. Sen adamı hacklersin bile. Arkandayım. Roma desteği var. ?Mark zükerberk anlamalı ki dünya onun avucunun içinde değil.
Adamı çökerticem tekbaşıma.
Karşıma çıkan tüm telefonlara Telegram yüklicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Facebok İnsta hesabım var.
Sırf gıcıklık olsun diye hesabım duruyor işte.
Hesabımı kapatmaları için site kapanmalı. Böyle kendi başlarına hesabı silemezler
Adamın depolamasını da işgal ediyom. Bakalım sonu nolcak.
Ya o değil de bana sağlam hacker lazım ya biri yıllardır emek verdiğim oyun hesabımı ele geçirdi resmenSonunu getirirsin kesinlikle. Seni destekliyorum. Sen adamı hacklersin bile. Arkandayım. Roma desteği var. ?