Whatsapp mesaj ????

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Arkadasim whatsappimdan internetim yokken bende kayitli olan bir numaraya hic yazmamasi gereken seyler yazmis simdi cihazin wifisini acmiyorum mesajlarin hepsinin saninda saat ikonu var mesajlar giderse basim buyuk belaya girer.. Ne yapmam gerekiyor o mesajlari iptal etmem icin ?

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Bu arada Cihaz Blackberry Q10 blackberry 10 isletim sistemi var ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Az önce denedim wi-fi kesip mesaj attım arkadaşa saat işareti varken sildim attığım mesajı wi-fi açıp sordum geldi mi diye gelmedi dedi. Sen internete bağlanmadan whatsappı tamamen sil sonra yükle istersen.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Az önce denedim wi-fi kesip mesaj attım arkadaşa saat işareti varken sildim attığım mesajı wi-fi açıp sordum geldi mi diye gelmedi dedi. Sen internete bağlanmadan whatsappı tamamen sil sonra yükle istersen.
Cihazdan whatsappi internet kapaliyken sildim sonra internete baglanip whatsappi indirdim daha sonra telefona kapa ac yapip whatsappta numarami onaylayip kurdum olayi sag saglim atlattik mesaj gitmemis tesekkurler [emoji1]

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Cihazdan whatsappi internet kapaliyken sildim sonra internete baglanip whatsappi indirdim daha sonra telefona kapa ac yapip whatsappta numarami onaylayip kurdum olayi sag saglim atlattik mesaj gitmemis tesekkurler [emoji1]

Geçmiş olsun o zaman. :)