- Reaksiyon puanı
- 1
Defansı hallettik de Sneijder de kaldı:hammer:
Defansı hallettik de Sneijder de kaldı:hammer:
En iyi savunma saldırıdır junior madridli.
Rakip takımın savunması iyiyse bir kontraatakla işini bitirirler
3 atağının 2si gol olsun, göreyim bitiyorlar mı?
Savunma iyiyse gol olmaz Furkan abi
Kardeşim, Barça'yı düşün mesela.
Defansına al bizim Dany'ı koy.
Yine yenilmez.
---
Atabildikten sonra yediğinin önemi yoktur.
Biz ilk yarıda gol atamadığımız maçlarda sıkıntı çektik hep.
Sneijder lazım olan adam.
Göreceksin.
kimin başlattığı önemli değil. önemli olan niyet...Ben başlatmadığım sürece beni ilgilendirmez. Bu da sana gelsin o zaman.
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] Bakın ben galatasarayın adam almasıyla ya da başka birşeyiyle ilgilenmedim. Ara bozan bi herifin yorumları yüzünden çarpıtılıyorum. Benim dediğim farklı bir şey. İlk cümlede açıklık göze çarpıyor. Ben galatasaray adam alır ya da alamaz ona laf etmiyorum. Sadece arkadaşların yazdığı abartılı cümlelere sinir oldum. Ki buna kim olursa olsun sinir olur. Adamların dediği laflara bakar mısın ? Bir kaç örnek vereyim kimse kusura bakmasın.Alırsa hayırlı olsun ama, bazı arkadaşların konuşmaları gerçekten güldürüyor. Ben kendi kulübüm ve diğer kulüplerden resmi açıklama gelmediği sürece hiç bir habere inanmıyorum. KAP'a bildirmemenin cezası olduğu için kimse bildirmeden ciddi görüşme yapamıyor. Ama yok efendim ne isimleri aldık, sizin adını söyleyemediğiniz isimleri aldık falan yapmayın bunları. Almaya çalışırken fiyatı sorup dönmek, almaya çalışmak olmuyor.
@rtsbora Bakın ben galatasarayın adam almasıyla ya da başka birşeyiyle ilgilenmedim. Ara bozan bi herifin yorumları yüzünden çarpıtılıyorum. Benim dediğim farklı bir şey. İlk cümlede açıklık göze çarpıyor. Ben galatasaray adam alır ya da alamaz ona laf etmiyorum. Sadece arkadaşların yazdığı abartılı cümlelere sinir oldum. Ki buna kim olursa olsun sinir olur. Adamların dediği laflara bakar mısın ? Bir kaç örnek vereyim kimse kusura bakmasın.
1-Hocam siz hiç oyuncu alamıyonuz bu oyuncuyla görüşemezsiniz bile öylede birşey var
2-Kendileri isimlerini söyleyemezken biz almaya çalışıyoruz. Dokunuyor tabii.
Bunları sende görsen, ya da başka bir takımı tutan taraftar görse tepki gösterir. Bence bunda bir hata yok.
Ama yine de sen yorumlarını takip ettiğim beğendiğim birisin, hatamız varsa affolsun. Bu tarz işlerin uzamasını istemiyorum. Kusura bakmayın.
Benim cevap verdiğim adam Beşiktaşlı ortak, seni bağlamaz.
şimdi tekrar baktım, beşiktaş avatarlı üye bir mesaj yazmış. bizden biri senin yazdığın 1. mesajı yazmış. sona sen mesaj yazmışsın. orda bir karışıklık olmuş. neyse...[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] Bakın ben galatasarayın adam almasıyla ya da başka birşeyiyle ilgilenmedim. Ara bozan bi herifin yorumları yüzünden çarpıtılıyorum. Benim dediğim farklı bir şey. İlk cümlede açıklık göze çarpıyor. Ben galatasaray adam alır ya da alamaz ona laf etmiyorum. Sadece arkadaşların yazdığı abartılı cümlelere sinir oldum. Ki buna kim olursa olsun sinir olur. Adamların dediği laflara bakar mısın ? Bir kaç örnek vereyim kimse kusura bakmasın.
1-Hocam siz hiç oyuncu alamıyonuz bu oyuncuyla görüşemezsiniz bile öylede birşey var
2-Kendileri isimlerini söyleyemezken biz almaya çalışıyoruz. Dokunuyor tabii.
Bunları sende görsen, ya da başka bir takımı tutan taraftar görse tepki gösterir. Bence bunda bir hata yok.
Ama yine de sen yorumlarını takip ettiğim beğendiğim birisin, hatamız varsa affolsun. Bu tarz işlerin uzamasını istemiyorum. Kusura bakmayın.
istanbulun trafiğinden bahsetmezsek sıkılmaz bence metropolse metropol milanodan ne eksiği varkarısı yarın öbürgün "sıkıldım buradan gidelim" derse hönk diye kalırız öyle.