Wesley Sneijder Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Alırsa hayırlı olsun ama, bazı arkadaşların konuşmaları gerçekten güldürüyor. Ben kendi kulübüm ve diğer kulüplerden resmi açıklama gelmediği sürece hiç bir habere inanmıyorum. KAP'a bildirmemenin cezası olduğu için kimse bildirmeden ciddi görüşme yapamıyor. Ama yok efendim ne isimleri aldık, sizin adını söyleyemediğiniz isimleri aldık falan yapmayın bunları. Almaya çalışırken fiyatı sorup dönmek, almaya çalışmak olmuyor.

Ben hep burdaydım, buraya yeni gelen sensin.

Ortak sen hangi takımlısın ya? :D

Ben hangi takıma laf çaksam, sen kızıyon filan. :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar iş biti cok cok büyük aksaklık olmasa sneijder bizde kaynak sağlam güvenin sezon sonun da semih inter de

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Eleman ne içtiyse bi tanede bana gören de BEŞİKTAŞ A.Ş nin muhasebecisi sanacak bu yorumu resim olarak aldım sayfamda paylasıp link atıcam ahahahh :D

Normalde futbol konularına girip yorum yapmıyorum genellikle cahilce yorumlarla karşılaştığım için, seninde mesajlarından dolayı kapasiten belliydi fakat en azından bu konuda bilgilen istemiştim, hangi oyuncuyu ne kadar aldığınıza çok rahat ulaşabilirsin 2-3 dakikalık bir araştırma yapman yeterli

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Duyumcular sonunda SDN ye de geldi :D

duyumcular gelebilir forumlarda bu sevinci yaşamam gider kombinemle o oyuncu stadt izler öyle sevinirim konum ve işim gereğiyle havalimanında calıştığım icin futbolcu ve yöneticilerin bazılarıyla tanışkanlığım var hemen yanı başımdaki ofisimdeki medya mensublarıyla da

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BAGxgYeCEAEHyyQ.jpg

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Eğer anlaşabilirlerse yılın transfer bombası olur. Türkiye liginde sneijder gibi futbolcular izleyebilsek keşke :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Cahillikte seninle yarışamam dostum boş yazmaktan 3333 mesaja ulaşmışsın.2012 2013 sezonuna biz FEDA dedik bunu bi araştır gel dönücem sana sen 30 milyon euro diyorsun :D:D

Abim mantıklı bir insan olsan şeffaflığa önem verdiğimizden yaptığımız bildirimler üzerinden espiri yapmaya çalışmazsın. Avatar'ına ise şimdi dikkat ettim. Eski başkanınızın yaptıklarından dolayı bu sene bütçe toparlamak için yüksek bonservisler vermekten kaçındınz doğrudur.

Kafa kafaya demişsin ama neye göre kafa kafaya takımlar ?. Biz şu an hem şampiyonlar liginde bir yarıştayız ve geldiğimiz nokta belli, hemde ligde şaımpiyonuz. Çift kulvara tek kulvar giden takımları bir tutma istersen.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abim mantıklı bir insan olsan şeffaflığa önem verdiğimizden yaptığımız bildirimler üzerinden espiri yapmaya çalışmazsın. Avatar'ına ise şimdi dikkat ettim. Eski başkanınızın yaptıklarından dolayı bu sene bütçe toparlamak için yüksek bonservisler vermekten kaçındınz doğrudur.

Kafa kafaya demişsin ama neye göre kafa kafaya takımlar ?. Biz şu an hem şampiyonlar liginde bir yarıştayız ve geldiğimiz nokta belli, hemde ligde şaımpiyonuz. Çift kulvara tek kulvar giden takımları bir tutma istersen.

Süper ligde ard arda geliyoruz 1 ve 2 olarak buna kafa kafaya gitmek denir arada bi 3 puan var kopmuş felan değilsiniz.3 puan farkta Burak kendini yere atmasa olmazdı.Biz hem avrupadayız hem ligdeyiz bahane değil çok çok iyi ve geniş bir kadronuz var.Her neyse uzatmaya gerek yok sezon sonu konuşuruz :)

Deja Vu.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] tam yorumumu düzenlicektim yapamadım :) Bende okur okumaz heyecanlandım daha sonra sitelerine baktım yalan habermiş :S :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Var ya kaşınıyorsunuz harbiden. Şimdi bir fotoğraf paylaşırdım burada laf yine bize gelir sonra diye paylaşmıyorum.

''Ama Galatasaraylılar çok fazla sevinemiyor. Malum görüşmeye başladıkları oyuncuların sadece %10'unu alabiliyorlar :D''

Kimin kaşındığı belli değil mi?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
''Ama Galatasaraylılar çok fazla sevinemiyor. Malum görüşmeye başladıkları oyuncuların sadece %10'unu alabiliyorlar :D''

Kimin kaşındığı belli değil mi?

Ben mi yazmışım ? Onu söyle bana

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ali Dürüst : Sneijder gündemimizde yok ...
keyifli.gif

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] bu değil. :D Bu güldürdü ama, gördüm bende biraz önce. Bu adamı seviyorum ama. :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Süper ligde ard arda geliyoruz 1 ve 2 olarak buna kafa kafaya gitmek denir arada bi 3 puan var kopmuş felan değilsiniz.3 puan farkta Burak kendini yere atmasa olmazdı.Biz hem avrupadayız hem ligdeyiz bahane değil çok çok iyi ve geniş bir kadronuz var.Her neyse uzatmaya gerek yok sezon sonu konuşuruz :)

Sezon sonu görüşürüz vesselam.

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sana şiir yazdim oldum derbeder
Yengeyi ikna edemessen el alem ne der
Forvetteki partnerin Johan Elmander
Kop gel hadi WESLEJ SNEIJDEEEEEEERRRR !

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben başlatmadığım sürece beni ilgilendirmez. Bu da sana gelsin o zaman.
:)
E o zaman neden ''kaşınıyorsunuz'' yazıyorsun?
Adam Beşiktaşa karşı yorum yazıyor,Fenerli gelip kaşınıyorsunuz diyor...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Gerek yoktu bu adama. Hala da yok yani.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
:)
E o zaman neden ''kaşınıyorsunuz'' yazıyorsun?
Adam Beşiktaşa karşı yorum yazıyor,Fenerli gelip kaşınıyorsunuz diyor...

Bazı arkadaşların artistlenmesine kızıyorum. Bi sonraki yazdığım yoruma bakarsan anlarsın. Bu arada sana sormam ne yapacağımı. Başka yorum yazmıyorum. Uyarı alacağım yoksa, gereksiz yere.

Jason Brody

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sana şiir yazdım oldum derbeder,
Yengeyi ikna etmezsen el alem ne der,
Forvetteki partnerin Johan Elmander,
Kop gel hadi WESLEY SNEIJDER!