Webmaster olmak istiyorum:)))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sentaca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sentaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar, Arkadaşlar webmasterlık öğrenmek istiyorum ama ne biliyosun? deseniz çok az şey:blushing:. Sizlerin yönlendirmesiyle final sınavlarım:cursing: biter bitmez başlıycam. Önerebileceğiniz eğitim videoları, döküman varsa paylaşırsanız sevinirim..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler;)))..

kaptan31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim fikrim en iyisi bu işe videolarla başlamaktır, bir çok kişi videodan çok fazla birşey öğrenilmez diyecektir bu doğrudurda ama videolar başlangıç için iyidir daha sonra kitaplar vs den ilerletirsin. Eğitim videolarını bedava istersen karışık ve bazı yerlerin anlatılmadığı videolarla uğraşman gerekir bunlar kötüdür demiyorum ama ben çabuk sıkılan biri olduğum için bunlarla uğraşamamıştım ücretli bir html cdsi aldım, htmli ilerlettikten sonra birde php seti aldım başlangıç için benim çok işime yaradı.

ücretli veya ücretsiz video farketmez bence böyle başla ama film izler gibi videoları izleyip webmaster olursun diye bişey yok videolar zaten öğrenmekten çok ısınma amaçlıdır bu yüzden sıfırdan bir site yaparak hazırlanan setler her zaman daha iyidir.

Tavsiye istemişsin ama söyleyeceklerim paralı olduğu için istersen pm atarım, bu iş için para harcamanda şart değil zaten, sen bedava tavsiyeleri bekle onları dene olmazsa bakarsın.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
htmlokulu.org adlı web sitemi iyice hatmetmen lazım. :)
Şaka bir yana bir bak sanırım çok yararlanırsın. Elinin altında olsun.

sentaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür Fantoma.:sleep: Sitenden bayağı bi yararlanacam.:thumbup1:

speedxp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.turkekip.com/
un php ve mysql 3 tane eğitim cd si var ben aldım 50 liraya satılıyor çok da güzel anlatmış videoları adam baştan sona da portal projesi yapmış admin panelli fln..Tavsiye ederim..

HTML Biliyorsan XHTML DHTML ve CSS i öğren çünkü artık sadece html yetmiyor tasarımda..Bunları öğrendikten sonra Php öğrenmeye çalış.Bende Videolar var bunlarla ilgili.Bana ulaşırsan videoları sana verebilirm..

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Artık gerçek bir webmaster olmak, başlı başına bir lisans konusu oldu. Üniversiteler de ayrı bir bölüm olarak okutulması gerek. Tabii ki her yeni başlayana önerdiğim gibi XHTML1.0 ve HTML5 standartlarını öğrenerek işe başla. Ardından CSS2/3 ve JavaScript ile devam edersin. Bunları adam akıllı öğrenmen, uygulaman ve profesyonel iş çıkartabilecek seviye ye gelmen birkaç yılını rahat alır diye tahmin ediyorum. Daha sonra ise PHP/ASP ve SQL gibi konular geliyor.