Webdenal.com Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan acabuco4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar alıcağımı bir ürünü bu sitede üzerinden daha uygun bir miktarda gördümde daha önce bu siteden alışverişyapan var mı ? Güvenebilir miyim , önerir misiniz ? Aldıktan sonra 2 senede garantisi var tabi bunun , bi sorun çıkarsa teknik destekde önemli .

vedat25617

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben wireless anten almış tım jeletinli şekilde ürün geldi

site isterseniz kapıdan ödemeli gönderiyor ürünleri

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben wireless anten almış tım jeletinli şekilde ürün geldi

site isterseniz kapıdan ödemeli gönderiyor ürünleri

Cevap için teşekkürler , bir kaç yorum daha gelirse iyi olucak , yüksek fiyatlı bir ürün alan olupta yorum yaparsa sevinirim

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Her ne alırsan al kapıda ödeme seçeneği iste <:) İade şansını cebinde bulundur <:)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Her ne alırsan al kapıda ödeme seçeneği iste <:) İade şansını cebinde bulundur <:)

Kapıda ödeme seçeğini istiyimde , ürünü 2dakikada alırkende inceliyemiyosun ki , alıp kullanmadan bi sorunu olup olmadığı anlaşılmıyor açıkçası

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Tabiki. Ama bu sadece sana avantaj kazandırıyor. Düşün ki sorunlu geldi mesela paranı ödemediğin için iade sıkıntı yaratmıyor. Yoksa elbette kullanmadan belli olmaz tam olarak. Bizim önlem bariz olanlar için <:)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Hatırlatma.
Mesafeli sözleşme der ki;
Cayma Hakkı
Madde 8 - Tüketici mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Hizmet sunumuna ilişkin mesafeli sözleşmelerde ise, bu süre sözleşmenin imzalandığı tarihte başlar. Sözleşmede, hizmetin ifasının 7 günlük süre dolmadan yapılması kararlaştırılmışsa, tüketici ifanın başlayacağı tarihe kadar cayma hakkını kullanabilir. Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar satıcı veya sağlayıcıya aittir.

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/21481.html

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tabiki. Ama bu sadece sana avantaj kazandırıyor. Düşün ki sorunlu geldi mesela paranı ödemediğin için iade sıkıntı yaratmıyor. Yoksa elbette kullanmadan belli olmaz tam olarak. Bizim önlem bariz olanlar için <:)

Olabilir :) Öyle yaparım alıcağım zaman , tedbir iyidir

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hocam alacağın ürün nasıl birşey bilmiyorum ama ben teknobiyotik.com'dan geçen ay alışveriş yaptım. hem fiyatları uygun hem de satış sonra teknik destekleri iyi. aradığın ürün teknobiyotik'te varsa tavsiye ederim.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hocam alacağın ürün nasıl birşey bilmiyorum ama ben teknobiyotik.com'dan geçen ay alışveriş yaptım. hem fiyatları uygun hem de satış sonra teknik destekleri iyi. aradığın ürün teknobiyotik'te varsa tavsiye ederim.

Ordada var fakat 30 tl daha pahalı , logitech marka 5+1 alıcaktımda , eksen bilgisayar dada çok uygun fiyata var aslında , orası hakkında bilgin var mı hiç kardeşim

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ordada var fakat 30 tl daha pahalı , logitech marka 5+1 alıcaktımda , eksen bilgisayar dada çok uygun fiyata var aslında , orası hakkında bilgin var mı hiç kardeşim
ben alışveriş yapmadım ama eksen de baya sağlam. dh'de ordan alışveriş yapanlar memnun genelde. istanbulda yaşıyorsan mağazadan alma şansın da var. :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben alışveriş yapmadım ama eksen de baya sağlam. dh'de ordan alışveriş yapanlar memnun genelde. istanbulda yaşıyorsan mağazadan alma şansın da var. :)

Netten alınca bir hafta deneme olayı oluyo , baktın beğenmedim geri veririm :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Netten alınca bir hafta deneme olayı oluyo , baktın beğenmedim geri veririm :D
onu iyi araştır. almadan müşteri hizmetlerine sor. bir de iadeyi anlaşmalı kargodan ücretsiz yapabiliyor musun, onu da sor. yoksa 5+1 ses siteminin kargosu baya tutar. :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
37
kapıda ödeme +40 TL değil mi ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Eksen bilgisayarı tavsiye ederim ben PC toplattım 1600 tl civarında hiç sıkıntı yaşamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Webdenaldan sipariş ettiğim ürün için onay alınamadı denip iptal edildi sonrasında tekrar sipariş verdim ama 10 gündür hala elime ulaşmadı. Müşteri memnuniyeti diye söyleyip dururlar ama e- ticaretten anladıkları yok. Telefonla ulaştım ve ürünün temini gecikti dediler , siparişimdeki gecikmeyi onların iletmesi gerekmiyor mu? Sitelerine yapılan yorumlarından sadece lehlerine olanlar yazılıyor, diğer yorumlar siliniyor, sonra da en iyi site diye duyururlar kendilerini....

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Webdenaldan sipariş ettiğim ürün için onay alınamadı denip iptal edildi sonrasında tekrar sipariş verdim ama 10 gündür hala elime ulaşmadı. Müşteri memnuniyeti diye söyleyip dururlar ama e- ticaretten anladıkları yok. Telefonla ulaştım ve ürünün temini gecikti dediler , siparişimdeki gecikmeyi onların iletmesi gerekmiyor mu? Sitelerine yapılan yorumlarından sadece lehlerine olanlar yazılıyor, diğer yorumlar siliniyor, sonra da en iyi site diye duyururlar kendilerini....
Yorumlara Akakçe, ucuzu gibi sitelerden bakabilirsin.