Web Tasarımla İlgili Bir Yazılım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c0lin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Burda önemli olan işi iyi yapmaktır okumş okumamış olmak değil. Adam okumadan kendini iyi geliştirirse okuyanlardan daha iyi iş yapabilir.

oda okuyupta kendini geliştirmeyenlerin ayıbı olur. :hammer:

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
oda okuyupta kendini geliştirmeyenlerin ayıbı olur. :hammer:
okumaktaki amaç nedir? öğrenmek.
Peki bir kişi kendini geliştirmesi için ne yapması lazım?
okuması lazım değil mi?
zaten kendini geliştiren kişi de kendi kendine okumuş olmaz mı :)
internetten eğitim videoları izliyordur belki. Belki o videolardan birçok okuyandan daha iyi bilgi alıyordur.

bazı eğitim vidoları birçok özel eğitim veren kuruluştan daha yararlı oluyor.

sonuç olarak okumadan hiçbir iş yapılmaz. Kimi okumasını kendi evinde yapar. kimi okulunda. Dediğim gibi bu konuda işini iyi yapıp yapamama önemlidir.

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ArkadasLar bnde web tasarım bölümündeyim 3.snıf.. bu işe qercekten cok meraklı ve hevesliyim.. uzun arastırmam sonucunda cok qüzel bi site buldm videolu anlatım oradan yararlanıyorm.. malum tatiller felan oldu son zamanlarda ve bizim web tasarım derslerini büyük ölcüde etkiledi..Proje ödevi verdi hoca kendi seçtiqimiz bi alanda site tasarlıyacaz.. mayıs ayında bu ödevi teslim edecez.. ve bu site sayesinde cok büyük bi ilerleme yaptım.. örnegin sınıfta daha dreamweaver konusuna yeni qeçtik ama ben belkide ben önümüzdeki 2ayın konusunu suan biliyorum.. aynı olay fireworks içinde qecerli.. arkadaslarım daha baslamadılar bile ben bayaa ilerideyim yarın'da hocaya gösterecem kontrol için.. ßilmiyorum konuyla alakası varmı ama bunları payLasmak istedim sizinle :) Ve bu arada o yararlandıqım siteyi paylasmamda sakınca yoksa paylaşırım sizlerle isteyen çalışablir.. Bu konu için yorumumsa.. Dreamweaver/Fireworks... diqerleri hakkında bilgim yok ama bunlar cok qüzel.. Dediqim gibi siteyi paylasmamda sakınca yoksa payLasırım..?¿

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Tekrar söylüyorum. Ne yaptığını bilmek istiyorsan attığın her adıma sahip olmak istiyorsan basit bir metin editörü senin için en iyi tasarım aracıdır. Ama ben ne yaptığımı bilmeyeyim, ben çizeyim o arkada kendisi ne yaparsa yapsın diyorsan Dreamweaver kullanabilirsin.

Tabii Dreamweaver'ı kullanıp ne yaptığını bilen arkadaşlarda var aramızda. Gerektiği zaman kodlara bakıp anlayabilen kişiler için en mükemmel araçtır Dreamweaver. Kullanmasını bilirsen. Çok büyük zaman avantajı sağlar bana sadece. Dreamweaver kullansam bile kodları elle yazacağım için benim açımdan pek sıkıntı olmuyor.

Ama gelişmiş bir metin editörüde benim için en ideal programdır.