Soru Web Tasarım ve Kodlama'dan, Bilgisayar Programcılığına Geçiş

kuzeytekinson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Web Tasarım ve Kodlama bölümü öğrencisiyim. 1. yılım bitti ve AGNO ortalamam 3.50'nin üzerinde. Kocaeli üniversitesi bilgisayar programcılığı bölümüne yatay geçiş yapmak istiyorum. Sizlere sormak istediğim Web tasarım ve kodlama bölümünden bilgisayar programcılığı bölümüne geçebilir miyim? Bizim sınıftan bir arkadaş ilk dönem bittikten sonra Manisa Celal Bayar üniversitesi, bilgisayar programcılığına geçiş yaptı. Tabi her üniversitenin farklıdır ama geçiş yapabilir miyim? Kafamda şu var kocaeli üniversitesi ile birlikte akdeniz üniversitesi ve bilgisayar programcılığı olan başka birkaç üniversiteye de yatay geçiş başvurusu yapacağım. İllaki birine kabul edilirim diye düşünüyorum. Ortalamamın yüksek olmasına güveniyorum. ve 2-3 tane ders hariç diğer derslerimin harf notu AA üzerinden. Yatay geçiş yapma sebebim ise okuduğum Şehir'den ve üniversiteden aşırı derecede nefret ediyorum. Şu 1 sene zar zor dayanabildim. Ne olursa olsun burdan başka bir yere gitmek istiyorum. Bu düşündüklerimin hiçbiri olmazsa okulu dondurmak istiyorum. Bir dakika daha durmam bu şehirde. Bana tavsiye verin kafam karışık... (gerçekten tavsiye verecek arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Boş boş konuşup canımı daha fazla sıkmayın lütfen. seviyorum hepinizi :) )